Más is érzi, hogy gyorsan mennek az évek?
Figyelt kérdés
Még csak 20 vagyok,de néha beelegondolok,hogy tényleg egyre gyorsabban mennek és ez nagyon megikeszt.2009. dec. 30. 14:29
1/18 anonim válasza:
én már 13 évesen is erre gondoltam x_x
3/18 anonim válasza:
Sajna.... Én már 30 vagyok, de sokat gondolok erre! Szinte tíz évekbe érzem az elmúlást - szörnyű....:(
4/18 anonim válasza:
én 24 vagyok ne is mondd pláne mióta kisbabát várok azóta meg egyenesen száguld az idő......de azt mondják 30 felett megáll az idő addig éljük túl/meg...
5/18 anonim válasza:
42 vagyok, és bizony, egyre gyorsabban mennek az évek.
6/18 anonim válasza:
igen, nagyon gyorsan repül az idő sajnos :( gyerek akarok maradni :(
7/18 anonim válasza:
Igen...,még 18 éves fejjel nem gondoltam erre és észre se vettem,de most már 28 éves fejjel azt veszem észre,hogy egyre hamarabb eltellik egy év...,fura!Egyébként azt mondják,hogy bizonyos kor felett,már csak úgy repülnek az évek...
8/18 anonim válasza:
21vagyok és én is érzem. Sokszor azon gondolkozom, hogy úristen már csak 2.5 félév az egyetemből, pedig csak most kezdtem(2007-ben) és nem akarom, hogy vége legyen.
9/18 anonim válasza:
Igen, nem is kicsit!
Párom januárban lesz 30, és teljesen magába van szakadva; olyanokat mondogat, hogy ő már milyen öreg, meg ilyenek!
10/18 anonim válasza:
én is érzem, pedig még csak 16 éves vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!