Gyerekeknél, miről lehet észre venni a nemi identitás
zavarait? Ebből alakul ki késbőbb, hogy a saját neméhez
fog vonzódni?
1/12 anonim válasza:
unokatesóm volt ien 5éves korában, most 2.os és teljesen kinőtte, szerintem ő is kifogja.
2009. dec. 30. 12:50
Utalhat de nem feltétlenül.Lányos játékokkal ennyi idősen még semmi baj nincs,azzal se hogy lányokkal játszik,és iylen idősen gyakran bujnak a gyerekek anyu magassarkujába is..szerintem túl korán van még messzemenő következtetéseket levonni.
2009. dec. 30. 12:50
Képzeld, ismertem ilyet!
A suliban a lányok kedvence lett.
Soha nem verekedett, mindig lehetett vele beszélni, komoly(csajos) dolgokról is. Diszkrét is volt.!
Felnőttünk, rendesen megnősült, gyerek. Gentleman.
Gratulálok a kissráchoz! kutya baja. Sőt!
2009. dec. 30. 12:53
Az én fiam is babázott egy ideig.Majd kinövi
2009. dec. 30. 12:57
Az én fiam festi az arcát, magassarkúba próbál járkálni, szoknyákat, tangákat vesz fel.,és csak 2,5 éves.
Hogy miért? Mert 3 nővére van, lányokat tud csak utánozni. Nálatok nem lehet ez a gond?
2009. dec. 30. 13:00
Öcsém is ilyen volt kicsinek, de szerintem talán azért mert nővére(én:D) volt neki/van neki. Azóta 19, és rengeteg barátnője volt már, és semmi baja:)
2009. dec. 30. 13:05
A tesóm is babázott sokáig, azóta kinőtte. Ezt bizonyítja, hogy már megnősült. :) Nincs ezzel semmi gond ilyen korban! És nem később alakul ki, hogyha valaki a saját neméhez fog vonzódni, csak ilyen korban még nem tudja. Homoszexuálissá nem válik valaki, hanem annak születik. De ne aggódj, ennek a jelenségnek semmi köze ehhez, kinövi majd. Ha meg meleg lesz, az nem a babázásnak lesz betudható.
2009. dec. 30. 13:10
Én meg az ellentettje voltam. Mindig fiús játékokkal játszottam, fiúkkal barátkoztam, fociztam, s még sem lettem lezbikus:) Ez csak azért volt, mert nekem bátyám van:) Úgyhogy biztos ki fogja nőni! nyugi
2009. dec. 30. 13:25
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Van báttya is van egy húga is, a húgával kisebb a korkülömbség, vele is játszik többet és akkor együtt babáznak stb.
nekem egy barátom dettó ilyen volt, általánosban is csak lány barátai voltak.
És gimiben észrevette, hogy a fiúkhoz vonzódik..
nem lehervasztani akartalak ezzel. De utalhat ez arra is.
Viszont nem törvényszerű, valószínüleg kinövi:)
2009. dec. 30. 15:05
Kapcsolódó kérdések: