Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki már linkelte ezt a...

Van aki már linkelte ezt a klipet egy csalódást okozó barátjának? Ha igen mi volt a visszareagálás?

2009. dec. 30. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megnyitottam, egyből tudtam, hogy ez lesz:D rocker vagyok, de imádom Subbit :)
2009. dec. 30. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez annyira értelmetlen. Mit vársz ettől a klipptől? Hogy elmondja helyetted, amit te nem tudsz a haverodnak? Vagy azt, hogy akinek küldöd, elgondolkodik, aztán tárt karokkal fut majd feléd a virágos mezőn, aztán lesz majd nagy összeborulás? Engem annyira idegesít, amikor ilyen klippet kapok valakitől. Eddig egy embernek okoztam csalódást, egy régi barátnőmnek és amikor ehz hasonló klippeket küldözgetet, ki tudtam volna futni a világból. Annyira nyálas módja ez annak, hogy szót érts valakivel. A másik eset az volt, amikor a volt barátom (párom) küldözgetett szerelemről szóló klippeket emailben... Hát letiltottam az emailcímét, mert annyira 21-ik századi eljárás ez, amikor nem becsenget és amikor kimegyek a kapu elé, azt mondja, hogy "figyelj! ez és ez a véleményem...", hanem "nemkívánatos" "zaklató" klippeket küldözgetnek a fiatalok egymásnak, aminek úgy sem az lesz a vége, amit a klippet küldő ember várna, hanem, hogy a háta mögött jól kinevetik, amiért egy pojáca és nem néz a másik szemébe, elmondani a véleményét vagy lép túl az egészen, hanem nyálas zenéket és videókat küldözget...
2009. dec. 30. 03:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen utálom az ilyen klippeket. Valami csendesebb, nyugodtabb jobban illik a bocsánatkéréshez. Én akkor is inkább elmegyek ahoz akit megsértettem és bocsánatot kérek tőle személyesen(vagy fordítva:D)
2009. dec. 30. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem küldenék videókat senkinek, sem más bugyutaságot. Szerencsére még vannak önálló gondolataim, amiket alkalomadtán ki is tudok fejteni. Ha meg csalódást okoz egy barátom, miért nekem kéne pitizni nála? Az a minimum, hogy ő kérjen bocsánatot. Nálam eddig egy expasi próbálkozott ilyesmivel, alapból tiltottam mindenhonnan. Persze, ez nem vonatkozik mindenkire. Ha téged megbánt egy barátod, és úgy érzed, hogy egy klip hatására hajlandó bocsánatot kérni, küldd el neki nyugodtan...
2009. dec. 30. 08:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Na ez az egy sor nem kellene a dalba és akkor egész más lenne a mondanivalója:"Belátom,hibáztam, még csak most fogtam fel!" Na szóval ez a sor figyelmen kívül hagyott, egyáltalán nem bocsánatkérésről nyafognék ha elküldeném egyrészt, másrészt meg ha már elküldeném, valójában nem is igazán várnák az illetőtől semmit sem, csak azt hogy utoljára még emlékezzen vissza a barátságunkra. Magyarul a szituáció is egy halott barátságról szólna. valami ilyesmi: Jóban rosszban együtt voltunk,"voltak nagy pillanatok" számíthattunk egymásra, te leléptél, büszkeséged miatt fel nem hívnál már egyszer se, és most baszol az egész barátságra te köcsög! Ez vagy te, amiről szól a szám, hogy itt hagysz a p*ba ha mostanában szükség van rád, nem lehet már számítani a barátságodra...de tényleg most hogy rátaláltam erre a sorra,így már semmiképpen nem küldeném el, mert még félre értene az illető...Meg igazatok van amúgy is. Gyerekes lenne a dolog,és valószínű ígyse-úgyse hallgatná végig a vidit, és valószínű nem gondolkozna el semmin sem. Esetleg ha tényleg olyan válik belőle, akkor még röhögne is az egészen, hogy nekem ez szar, de megmondom őszintén amikor hallgatom ezt a számot,(mostanában 1-2 régi haver miatt) én azért elgondolkozok 1-2 dolgon, hogy néha miről is szól egy barátság, és sokszor jó néhány csak egy emlék marad, vagy el is felejtődik!
2009. dec. 30. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!