A férjem soha nem hív el ha a munkatársaival ülnek be valahova. Normális ez így?
Nem hiszem hogy vigasztal, de engem sem hívott el párom, holott utólag bevágta hogy a másik kollegája is vitte a párját... Ne tudd meg milyen rosszul esett :(
Említsd meg neki hogy szívesen elmennél.
Ha senki sem viszi a párját, akkor persze, hogy nem hív el.
Tök hülyén jönne ki, ha csak ő lenne párral.
Egyébként az nem jelent semmit, hogy dolgoztál ott. Gondolom, nem most volt. Már nem tudnál úgy hozzászólni a kis saját belső dolgaikhoz.
Csináljatok programot kettesben, vagy a közös barátokkal. De ne akarj a munkatársaival menni.
Hmmm... hát figyelj kérdező, most elmondok egy nyílt titkot:
a férfiak emocionálisan "általában" fejletlenebbek (csúnyán hangzik elsőre, de ez nem akkora dráma).
Nagyon sok férfi (nem mind az összes!) nem érzi az ilyen gesztus szintű dolgokat (bár udvarlási időszakban sokat javul a helyzet). Ami neked tök természetes lenne az neki nem az.
Mióta én ezt tudom, azóta leredukálódtak a konfliktusaim a párkapcsolatban. Nem sejtelmes utalások kellenek, vagy magadba pufogás. A helyzet nem lesz jobb, sem most sem a jövőben. Oda kell elé állni, és megmondani egyenesen, hogy te erre gondoltál. És igen, mint egy ovisnak el kell mondtan ezt is, mert lehet, hogy soha nem s feltételezte, hogy neked van ilyen vágyad elvégre nem gondolat olvasó és a férfi és női agy gyakran két külön fogaskerékre jár... ezt a problémát csak így hidalhatod át. Beszélni kell róla, mert nem tudja. Ő mást gondol és biztos vagyok benne, hogy nem azért nem szólt, mert téged ki akar zárni, szerintem meg van róla győződve, hogy úgysem jönnél így nem is hív.
Minél többet beszélsz neki a gondolatvilágodról annál könnyebben megértitek egymást! Férfiak között nem megy a felesleges gesztusok áradata, ők megszokták, hogy egymás között akinek baja van vagy akar valamit az kinyitja a száját és nekik ez a női kitalálom, hogy mi esne jól a másiknak, nézet nagyon magas röptű.
Ezért most fejezd be a duzzogást, nyisd ki szépen a szád. És ne támadólag vagy szemrehányón kommunikáld ezt meg vele, mert ő nem tehet arról, hogy másképp jár az esze.
Ha nincs híd köztetek, akkor építeni kell egyet. Hajrá!
Egy kapcsolaton belül minden normálisnak számít addig, amíg mindkét fél annak tartja. Vannak olyan párok ahol tök evidens, hogy külön-külön mennek szórakozni, vagy a munkahelyes programokra nem hívják egymást. Van ahol meg nem így működik. Mi a férjemmel minden olyan programra együtt megyünk, ami szabadidőben történik. Most már együtt dolgozunk, de amikor külön dolgoztunk én elhívtam minden helyre ahova a kollegákkal mentem és ő is elhívott engem. Alapból így van nálunk, mi ezt még az elején megbeszéltük, hogy mindketten így szeretnénk. Így nem is megyünk olyan helyre, ahova csak az egyikünket hívják.
Szerintem jobban tennéd ha beszélnél vele. Mert biztos nem azért nem hív mert nem akarja hogy ott legyél, hanem csak nem is gondolja hogy kellenne... vagy valami ilyesmi. A beszéd híve vagyok. Ha valamit szeretnék, akkor odaállok a férjem elé és tömören röviden megmondom neki, minden hiszti nélkül. Nekem ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!