Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki a mai világban 16 évesen otthagyja az iskolát?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 20:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Egészen röviden:Hülye
2009. dec. 29. 20:36
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Csupa nagy betűvel!!!
2009. dec. 29. 20:36
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Jaja, egyetértek. Mellesleg egy ember nem 18 éves koráig tanköteles???
2009. dec. 29. 20:37
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Hát nézd. Van, akinél tényleg felesleges erőltetni. Láttam már olyat, egyszerűen mást sem hagyott tanulni, cirkuszolt a suliban minden nap. Tényleg nem túlzás, hogy nem hagyta a többit, akit érdekelt volna az iskola.

Aki viszont lustaságból hagyja ott, na ott a szülőnek kellene megfogni a kisfia kezét és bevinni az iskolába.

A másik véglet, amikor azért hagyja ott az iskolát, hogy el tudjon menni dolgozni, mert annyira nem telik semmire, hogy muszáj pénzt szereznie. Őket viszont szívből sajnálom :(

2009. dec. 29. 20:37
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
Butaságot tesz.Ma már alap az érettségi,anélkül nem is vesznek fel sehova dolgozni.Eszedbe ne jusson ilyesmi.Nem biztos,hogy most bánnád meg,de egy pár év múlva biztos vernéd a fejed a falba.16-évesen még gyerek vagy,neked a padban a helyed...
2009. dec. 29. 20:38
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg valahol igazuk van,ha mondjuk képtelenek a tanulásra,akkor érthető.
2009. dec. 29. 20:39
 7/24 Neszivass ***** válasza:
82%

Attól függ, miért hagyja ott.

Ahogy előttem is írták, ha lustaságból, akkor igazából meg tudom érteni, mert a legtöbb iskolában semmi igazi ösztönzés nincs. Ez totálisan a szülők és a pedagógusok felelőssége, nem a gyereké!

Ha kényszerből hagyja ott az iskolát, akkor le a kalappal.

2009. dec. 29. 20:40
 8/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha muszályból, a családja anyagi helyzete miatt hagyja ott, akkor rendben. Viszont más esetben úgy hülye ahogy van. Van egy ilyen osztálytársam: fél éve van a középiskola befejezéséig, de már több hónapja nem is láttuk.
2009. dec. 29. 20:44
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem hülyeség. Egyébként 14 éves koráig tanköteles, nem 18-ig!!
2009. dec. 29. 20:46
 10/24 Neszivass ***** válasza:
61%

Egy ember csak akkor érti meg, hogy később fizetni fog azért, hogy tanulhasson, ha már fizet azért, hogy tanulhasson...

Az én anyám engedett a terroromnak és végül azt csináltam, amit akartam. Na ezt nem fogom engedni a sajátomnak. Szarráverem, de a padból ki nem fordul, míg nincs diplomája!

Inkább utáljon, mintsem csóró lúzer legyen - és boldogtalan.

2009. dec. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!