Egyedülálló szülök, hogyan éltek? Nagyon nehéz így?
Még az elején vagyok, érzelmileg nagyon nehéz. A férjem talált egy másik nőt, ezért elhagyott. Nagyon szerettem (szeretem?) őt, boldog voltam a feleségeként.
Anyagilag egyenlőre jól vagyunk, én is jól keresek és az exem is támogatja a gyerekeket, de tartok tőle hogy ez csak a kezdeti lelkesedés nála és később kevesebbet fog adni.
Van egy lakáshitetel amit még a házasság előtt vettem fel, ezt én fizetem, már nincs vissza sok és nem is sok a törlesztő.
A gyerekekkel sokat foglalkozik, ami nekik nyilván jó, nekem viszont nagyon nehéz, mert gyakran találkozunk. Már ismerjük az új nőt is, a gyerekek is kedvelik, ez sem könnyű :-(
Egy ideje már nem csak otthon ülök amikor elviszi a gyerekeket, hanem kimozdulok. Ez nyilván jót tesz; vagyis remélem.
5-ös vagyok: ami a mindennapokat illeti, nagyon nehezek a reggelek. Két ovis gyerekünk van, eddig a férjem vitte őket oviba mert neki nem kellett időben beérni a munkahelyére. Addig aludtak, amíg akartak, kicsit játszottak, 9 felé voltak az oviban.
Nekem 8kor kezdődik a munkaidőm, legkésőbb 6:45kor kelés van, mosakszunk, öltözünk, semmi játék csak a rohanás. Már nagyjából megszokták, de nehéz volt az első pár hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!