Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló szülök, hogyan...

Egyedülálló szülök, hogyan éltek? Nagyon nehéz így?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Van akinek nehéz, van akinek kevésbé. Nem kaptunk elég információt.
2014. máj. 23. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Mennyiből éltek,van-e hitel,gyerektartás?Mire telik,mi az amire régen telt manapság pedig nem?Tudtok-e eljárni?Mennyiben nehezebb megoldani így a mindennapokat stb
2014. máj. 23. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak nagyon nehéz volt. Sokat kellett nélkülöznie. Amikor kettecsként éltünk.
2014. máj. 23. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én helyzetem igen érdekesre sikeredett. Válófélben vagyunk, van egy ovis kislányunk meg egy CHF hiteles házunk. Az exem nem hajlandó elköltözni a házból, és amíg nincs végzés a válásról és a gyerek elhelyezésről én sem tudok elmenni a gyermekkel, mert megmondta, hogy amint kiteszem a lábam feljelent gyerekrablásért. Értelemszerűen a gyerek nélkül nem megyek. Teljesen külön kasszán vagyunk, felesbe megy a rezsi, a hitel, gyerektartás nincs, a családinak is csak a fele az enyém. Én, szerintem nem keresnék rosszul, de hitel és a nagy házra a rezsi elviszi a fizum nagy részét. Anyukámék segítenek, leginkább kajával, de télen volt hogy Ők fizették ki a gázszámla rám eső részét. A férjemnek már van új barátnője, nem sokára megszületik a kisbabájuk is, még se megy el, elmondása szerint a gyermekünk miatt. Nem lenne igazából nehéz, de így, hogy nem tudok a háztól megszabadulni a határozatig, így nehéz. Nekem is lehetne kapcsolatom, de hát erre a helyzetre elég nehéz építeni valamit, bár nagyon kitartó az illető. Szerencsére elég sok ingyenes gyerekprogram van, oda el tudom vinni a kislányom, de anyuéknak hála azért el tudunk menni néha ide-oda. Ügyvédnél is voltunk, annyit mondott, bírjam ki a válás végéig. Csak abban bízhatok hogy ha megszületik a másik gyereke elmegy és akkor én is tudok tovább lépni.
2014. máj. 23. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Még az elején vagyok, érzelmileg nagyon nehéz. A férjem talált egy másik nőt, ezért elhagyott. Nagyon szerettem (szeretem?) őt, boldog voltam a feleségeként.

Anyagilag egyenlőre jól vagyunk, én is jól keresek és az exem is támogatja a gyerekeket, de tartok tőle hogy ez csak a kezdeti lelkesedés nála és később kevesebbet fog adni.

Van egy lakáshitetel amit még a házasság előtt vettem fel, ezt én fizetem, már nincs vissza sok és nem is sok a törlesztő.

A gyerekekkel sokat foglalkozik, ami nekik nyilván jó, nekem viszont nagyon nehéz, mert gyakran találkozunk. Már ismerjük az új nőt is, a gyerekek is kedvelik, ez sem könnyű :-(

Egy ideje már nem csak otthon ülök amikor elviszi a gyerekeket, hanem kimozdulok. Ez nyilván jót tesz; vagyis remélem.

2014. máj. 23. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok: ami a mindennapokat illeti, nagyon nehezek a reggelek. Két ovis gyerekünk van, eddig a férjem vitte őket oviba mert neki nem kellett időben beérni a munkahelyére. Addig aludtak, amíg akartak, kicsit játszottak, 9 felé voltak az oviban.

Nekem 8kor kezdődik a munkaidőm, legkésőbb 6:45kor kelés van, mosakszunk, öltözünk, semmi játék csak a rohanás. Már nagyjából megszokták, de nehéz volt az első pár hét.

2014. máj. 23. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a volt férjem amíg velünk élt semmit sem tett odébb, még a koszos tányérját sem, a számlákba sem fizetett, csak a gond volt vele, így nekem inkább megkönnyebbülés volt, hogy elköltözött. Azt az egyet sajnálom, hogy nem előbb rúgtam ki, 2-3 év kínszenvedést megspórolhattam volna magamnak meg a gyerekeknek. Előtte se volt könnyű, mert csak magamra és a szüleimre számíthattam, így nehezebb nem lett az után sem, hogy egyedül maradtam a gyerekekkel.
2014. máj. 24. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!