Van egy problémám, valaki segítene?
Figyelt kérdés
16/L vagyok.Az a problémám,hogy anya mindig mérges,mégha nincs rá oka akkor is,sokat idegeskedik,meg "morog",mindenkivel rondán beszél,szinte mintha a kutyája lenne,és ezért a nővérem is elköltözött de már évekkel ezelőtt,a férje is elhagyta..És már alig jár hozzánk valaki családtag,barátai nem is jönnek,szerintem nincsenek is.Nem is jár sehová.Én most középiskolás vagyok és bejáró,öt órakor kelek reggel,hatkor már a buszon ülök,és délután fél ötkor érejók haza,de szinte sosincs befűtve,sosincs semmi vacsora,még én megyek el este a boltba hogy legyen valami.Nem értem miért van ez.Aki jön hozzánk az mindig látja,hogy anya nem is takarít....Hétvégente mindig kitakarítok(porszívózok,törölgetek)de ez sajnos nem elég.Jó lenne ha ő is csinálna valamit..A mamával,illetve a nővéremmel beszéltük,hogy szerezni kéne neki valami pasast,akitől megváltozna,vagy egy kicsit is jobb kedve lenne.Szeretnék segíteni a helyzeten,mert ezt igy én sem bírom már.Kérlek adjatok valami tippet!2009. dec. 29. 17:46
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok gondja van az életbe és teljesen elhagyta magát.Szerintem ha lenne valakivel egy jó élvezetes éjszakája jobban érezné magát.
Egyiknap menj oda hozzá és besszélgessetek el.Én anyám is hasonlo de még is eltrő valamennyivel,és leszotkam vele ülni beszélgetni és hidd el jobb lessz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!