Van egy problémám, valaki segítene?
"de már évekkel ezelőtt,a férje is elhagyta.." úgy beszélsz róla,mintha idegen lenne pedig az apukád nem?!
Költözz el Te is!
Nem az apukája, ez kiderül a szövegből. (legalábbis én így értelmezem). Egyáltalán nem egyértelmű, hogy az apja a férje.
Egyébként apukáddal milyen a kapcsolatod? Nem tudnál hozzá költözni?
Kollégium esetleg? Még hivatkozhatnál a koránkelésre is.
A kerítés szerintem nem jó ötlet, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Bár az megfontolandó lenne, hogy társaságba vinni anyukád. Talán az emberek közelsége megnyitná kicsit.
Jól értem, hogy anyukád a nővéred (új) családját utálja? A vejét és a szüleit?
A nővéred hogy reagál arra, hogy anyukád hivogatja? Szerintem érdemes lenne vele beszélned. Talán van ötlete, tud segíteni. Gondoltam arra is, hogy esetleg hozzá mehetnél, de ha annyira rosszul állnak anyagilag, akkor ez nem szerencsés. De beszélni nem árt vele. Hátha esetleg anyukád a nővéredre jobban hallgat.
Sajnos szerintem ez a dolog akkor fog (számodra) megoldódni, ha elköltözöl.
Próbáltál erről beszélni anyukáddal? Gondolom ha igen, nem sok sikerrel. Ha nem, akkor egy próbát megér. De ha nem hallgat rád, sem másra, akkor nincs mit tenni. Talán megpróblhatnátok, hogy mind együtt leültök vele, de akkor meg eszébe juthat, hogy összeesküdtetek ellene, és sak még rosszabb lesz. Szerintem próbálj meg kollégiumba menni.
Hétvégente hazamehetsz, talán anyukáddal is javul a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!