Most akkor akar gyereket, vagy nem?
Fogamzásgátló szedése mellett nincs olyan, hogy késik a menstruáció, hiszen nincs rendes menstruáció és peteérés sem.Sőt ilyenkor nem is igazi a ciklus sem,csak egy művi ciklus.
Ha a szünetmentes 1. és 7. nap közt bármikor jön is meg,az teljesen normális.
először is a leírásból nekem inkább egy tizenéves ifjonc jutna eszembe mint te:D másodszor gyógyszer mellett is lehet teherbe esni végül itt valami hormonális gebanc van,mert az hogy késik nem jelent semmit hisz aztán megjön és pecsételsz tehát nem feltétlenül vagy terhes.Lehet hogy valami betegséged van aminek csak ez a tünete viszont könnyen kezelhető. A párod meg csak cukkol egyszerűen nem egyezik a humorotok,de egy ilyen ijedős(és korához képest nem olyan szinten levő e témában levő) lányt egy férfi számára poénos cukkolni. Van egy gyenge pontod és nem tudja megállni és ebben nincs semmi rosszindulat.
28/N
Hát eléggé fura fickó :) valahogy tényleg nem meri vállalni a döntéseinek a súlyát, mármint valahogy arra vár, hogy te mond ki, hogy ő mit szeretne és legyen az. Így ő nem felel semmiért, hiszen te mondtad.
Ha ennyire szeretne gyereket, akkor állj elé, hogy ok legyen, abbahagyod a fogamzásgátlót. Sőt mond, hogy ma kéne bevenni az első szemet, bevegyem???? Mit mondana? Kiváncsi lennék? HIszen ha minden hónapba reménykedik a babában, bár szinte kizárt a gyógyszer mellett, akkor fölösleges szedni nem?
Az autó vásárlásnál is azt éreztem, hogy örül, hogy van egy jó autó ami megéri az árát, de inkább hagyjuk mert...... vagy inkább rád vár mit mondasz.
Az a baj, hogy ha lesz gyereketek ott is sokminen döntés van ám, melyik ovi, melyik suli és sokminden más felelősségteljes döntés. Sőt az egész gyerek vállalás óriási felelősséggel jár! Amiben valahogy nem nagyon van toppon.
Említsd neki, hogy szeretnél gyereket, ha ő is akkor abbahagyoda gyógyszert. Aztán ha mégsem akar, akkor legfeljebb vegyetek arra a hónapra gumit.
Amúgy a gyógyszerrel lesz valami nálad, régóta szeded ezért jön így meg. Vagy másik gyógyszer kell majd, vagy szüneteltetned kell.
Mondj neki, hogy úgyis mész nőgyógyászhoz, mert ez így valami nem jó, és akkor ha szeretne a párod gyereket rákérdezel milyen magzatvédő vitamint ajánl, mert akkor elkezdenéd szedni. Szóval erre hogy reagálna?
De szerintem nagyon bizonytalan még a dolog nálatok, ezért ilyen a hozzáállása, bár ahogy írod mindenbe. Nekem a párom nagyon határozottan kijelentette, hgoy babát szeretne.
Nézd mégcsak 27 a párod te 25 szeritnem még élni szeretne, de valahogy tudja hogy szeretnél babát és azért reménykedik, hogy gyógyszer mellett terhes leszel, mert akkor így alakult és nem ő döntött úgy hogy legyen baba, hanem végülis becsúszott.
Nem meri vállalni a döntések következményeit. Fiatal amúgy még, de lehet nem lesz jobb, marad ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!