Fontos a férfiaknak, hogy a párjuk jól tudjon főzni?
Figyelt kérdés
Férfiak válaszát várnám.2009. dec. 29. 09:27
11/21 anonim válasza:
Aki a hagyományos családmodell híve, annak valószínűleg - meg a hasukat szeretőknek is:)
12/21 anonim válasza:
Ezt a hagyományos családmodellt úgy mondtad, mintha az valami őskori és szörnyű dolog lenne...:)
13/21 anonim válasza:
én nő vagyok, és nekem meg az a fontos, hogy a férfi meg tudjon szerelni ezt-azt a lakásban. de vajon kapnék-e férjet, ha ez alapján válogatnék...? (bocs ez off volt)
14/21 anonim válasza:
11:23.
Mennyire igazad van!!! :D
16/21 anonim válasza:
egy hasát szerető férfinak igenis fontos...
17/21 anonim válasza:
igen, egy hagyományos családmodellben tudjon főzni a nő, de akkor a férfi tartsa el a nőt és a nőnek ne kelljen menni dolgoznia :)
18/21 anonim válasza:
Én nekem nem feltétlen, persze én tudok főzni, igaz nem sok mindent, csak azokat a kajákat amiket szeretek, de azokat elég jól.33F
19/21 anonim válasza:
2009-12-29 10:49
Ha csípi a szemedet a kerek, egyértelmű mondat, az a színvonaladat mutatja...:)
2009-12-29 11:23 és 12:30
Milyen szánalmas is az, aki itt éli ki magát! Szegények...
(Most jön a tombolás, gyalázkodás, őrjöngés. Kitör a hisztéria...)
20/21 anonim válasza:
szeretnéd, de sajnos lesz.runk téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!