A jómódú gazdag családoknál is gyakori a veszekedés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok hogy a fő ok lehet a pénz hiánya és a kilátástalan helyzet.Persze van egy csomó más is alkohol megcsalás stb.Itt olvastam hogy családok verik össze egymást a gyerekeit és csak erre tudok gondolni.2009. dec. 29. 07:13
1/5 anonim válasza:
Hát ez nem igaz, jómóduak vagyunk de nem verjük össze egymásst, nem iszik senki, Azt nem mondom hogy nem szokott előfordulni veszekedés.., mert kinél nem szokott veszekedés lenni?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát erre gondoltam én is ahol biztonságos az anyagi helyzet ott nem verik halálra a gyereket.Vita természetesen mindenhol van én a komolyabbakra gondoltam.Kösz a választ.
2009. dec. 29. 07:22
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem pénz kérdése.Sok család él szeretetben,akkor is ha nem milliomosok.És a gazdagok is veszekednek.Persze ha nincs anyagi probléma legalább amiatt nem kell ordibálni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is veszekedhetnek a gazdagok más okból, de valószínűleg nem okoznak nekik az okok hatalmas problémákat, mint a szegényeknek a kilátástalan anyagi helyzet. Mi jó anyagi körülmények között élünk, nem nagyon voltak soha veszekedések. Ha így visszagondolok összezörrenésekre, soha nem pénzügyi vagy valamilyen nagy ügy miatt voltak. Szerintem a személyiségen is múlik, mert vannak olyan emberek, akik az élő fába is belekötnek. A gazdagok között is vannak ilyenek, akik elvi dolgokon ki tudnak akadni. Meg én azt utálom, mikor jön valaki azzal, hogy ő valamit sokkal jobban tud, közben meg fogalma sincs az egészről. Ilyenből nem veszekedés, de vita esetleg kerekedhet.
5/5 anonim válasza:
Én azt látom a környezetemben, hogy ahol anyagi problémák vannak sokkal gyakrabban robban ki a vita. Mi nagyon jó anyagi körülmények között élünk, és tényleg nagyon ritka, hogy összezörrennénk valamin. Nem tudom, hogy mennyit befolyásol, hogy a pénz miatt nem kell aggódnunk. Remélem, hogy akkor is ilyen boldogok lennénk, ha rosszul állnánk anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!