Melyik Monopolyt vegyem a családnak?
A Monopolyban mindig van egy bankos (egy ember) meg vannak az ingatlanok (a telkek). Ez a két fogalom nem a típust jelöli. Én azt tudom javasolni, hogy akármelyiket megveheted, csak a bankkártyásat ne!!! Egy rémálom végigjátszani vele egy party-t, szőrnyen idegesítő amikor kis pénzeket kell átutalni a kártyára és emiatt áll a játék + sokkal szórakoztatóbb papír pénzzel játszani.
Ez szerintem a legjobb/legszórakoztatóbb társasjáték, én nagyon szeretem =)
Szerintem a Monopolynál jobb a Gazdálkodj okosan. Mi mindig azt játszunk ha összegyűlik a rokonság. :) De a Monopolyt is nagyon élvezzük, és mindegy melyiket veszed, tök egyforma, csak másképp néz ki. Nekem az Original van, ahol városokat kell "megvásárolni". Unokatesómnak pedig olyan, ahol üzleteket kell. A várososnál házakat kell építeni pénzért, és minél több ház van rajta, annál többet fizet az, aki rálép. Az üzletesnél pedig a rangját (csillagok) kell nagyobbra vásárolni. Minél nagyobb a rangja (minél több csillagja van) annál többet fizet az aki rálép.
De ezek nem magyar Monopolyk, mert mi Szerbiában élünk, és ezek szerb gyártótól származnak (és olcsóbbak is), de szerintem nem nagy a különbség (a gazdálkodj okosan magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!