Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engedjek a páromnak vagy...

Engedjek a páromnak vagy inkább ne is legyen keresztelő?

Figyelt kérdés
Ma szóbakerült a kislányunk keresztelője. Párom azt szeretné, hogy a bátyjáék legyenek a keresztszülők. Mivel nekem két testvérem is van ezért nem tudok dönteni. Szívem szerint nem is kereszteltetném meg a kicsit mivel nem akarok haragot. Párom erről hallani sem akar. Mit tegyek, hogy ne legyen vita?
2014. máj. 18. 14:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Felnőttek vagytok! Beszéljétek meg!

Mi lesz veletek az életben, ha már ennyin is elcsúsztok?

2014. máj. 18. 14:09
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Mind a két családból egy-egy ember?
2014. máj. 18. 14:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Én nem akarok keresztelőt mert senkit sem akarok megbántani. A párom viszont ragaszkodik hozzá.
2014. máj. 18. 14:14
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem terveztek testvért a gyerkőcnek? Akkor megoldott lenne a helyzet..

Azért az kst uram hgy ematt harag volna...a keresztelő pont nem erről kellene szóljon.

Amúgy húzzátok ki kalapból..

Nálunk egyébként pont ezért sem szokás családtagot felkérni..

Az illető már úgyis nagynénje, nagybátyja ...stb a gyereknek, keresztszülőnek barátot szokás , felkérni kizárólag házaspárt (nálunk)

2014. máj. 18. 14:17
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Hogy ne legyen vita fogadd el a párod tesóját keresztnek. Ha terveztek még gyereket, annak meg majd a te tesód lesz. Ahol még több testvér van és nincs annyi gyerek ott is "lemarad" valaki. Ez már csak ilyen.
2014. máj. 18. 14:18
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

"Kicsit durva..."

Bocs belejavított a tablet

7/20 anonim ***** válasza:
67%
szerintem gyorsan csináljatok még két gyereket és akkor nem lesz gond...
 8/20 A kérdező kommentje:
Párom nem akar több gyereket. Szerinte egy is sok.
2014. máj. 18. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerinte egy is sok, akkor az lesz a legkisebb gondod, hogy ki lesz a keresztannya!
2014. máj. 18. 14:27
 10/20 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is két keresztszülőm van, barátnőmnek 3... nincs az sehol sem megírva hogy nem lehet 2-nél több keresztszülője valakinek !!!

És ez ebben az esetben úgy a fair hogy mindet meghívod keresztszülőnek. Ez számomra pl előny... és majd a gyereked is megköszöni :))

Amúgy, nem tudo mit gondoltál, a gyerek keresztelésébe ugyanúgy a párodnak is beleszólása van, nem csak a tied a gyerek...

2014. máj. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!