Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs olyan hogy legjobb...

Nincs olyan hogy legjobb barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok lány van akivel jóban vagyok, de egyikre sem mondhatnám hogy legjobb barátnőm, és egyedül érzem magam. Senkivel nem tudom megosztani az örömömet :(

19 éves lány vagyok (faluban élek)

2009. dec. 28. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs legjobb barátom, epdig már 23 éves vagyok. Nyitott szemmel kell járni, de ha nem jön össze, meg kell tanulni egyedül boldogulni...
2009. dec. 28. 20:03
 12/15 anonim válasza:
nyissál a többiek felé jobban. nem mondom h minden titkot rögtön mondj el egyvalakinek akit kiválasztasz, de szép lassan vond be az életedbe a "kiszemelted". hidd el egyszer csak rájössz, hogy van olyan a barátaid közül akit vmiért jobban kedvelsz. nekem több éve megvan a legjobb barátnőm, olyanok vagyunk mint a testvérek. az a baj, h a mi korunkban sokan azt hiszik, az tesz vkit baráttá, mennyit buliztok vagy találkoztok egy héten, stb... pedig nem ez a fontos. 21/L
2009. dec. 28. 20:06
 13/15 anonim válasza:

Nekem sincs legjobb barátnőm már régóta:)

de viszont van egy csomó fiú barátom, akikkel mindent megbeszélhetek, és nagyon jól érzem magam velük:)

próbálj meg fiúkkal is barátkozni:)és lehet h a végén nem is kell barátnő, ha ott a barát:)

2009. dec. 28. 23:27
 14/15 anonim válasza:
nekem sincs legjobb. csak nagyon jó barátnők.viszont ÁÁÁ nagyon akarok fiú legjobb barátot..dejó lenne imádnám:D:D
2009. dec. 29. 01:03
 15/15 anonim válasza:
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok,nekem sincs Legjobb Barátnőm már régóta.Nagyon egyedül érzem magam így, hisz nincs akinek elmondjam ha valami öröm ér, és hogyha valami bánt.De reménykedek hogy egyszer lesz,ezt tudom csak ajánlani neked most.
2010. jún. 22. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!