Sok lány van akivel jóban vagyok, de egyikre sem mondhatnám hogy legjobb barátnőm, és egyedül érzem magam. Senkivel nem tudom megosztani az örömömet :(
Hat hidd el nekem sem...csak egy tavoli aki csak szabadidoben jon haza!S az ittenieknek ha elmondok valamit mar pletyo lessz bellole es mar a fel varos tudja.Szerintem egyet valassz ki aki szerinted talan a legjobb lenne...de csak talan es mond el neki h te szeretnel egy igazi baatnot es beszeld meg vele a dolgot!Nekem pl. meg fiu baratom ish van aki 5 evvel nagyobb nallam s 2 eve ismerem s meg egyszer sem csalodtam benne...de nem jarunk hanem csak ugy barat,de azert nem mondok neki se el mindent :P Me szegyelem...:D amugy en 13 eves vagyok..:D
2009. dec. 28. 19:31
3/15 anonim válasza:
19:31 az tökjó lehet mikor fiú legjobb barátod van:D
nekem van egy lány aki ugymond legjobb barátnő csak nem merek elmondani olyan dolgokat amit nem szeretnék visszahallani mert hát félek.talán nem bizok meg benne annyira.ilyen korban sokan vannak ugyha összevesznek egy kicsit jobban akkor már rögtön elmondják...
én 14vagyok.
2009. dec. 28. 19:36
4/15 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben voltam, mert a legjobb bnőm elköltözött, és nem tartottuk a kapcsolatot, egyszer sem beszéltünk telón, vagy ilyesmi. Nagyon egyedül voltam, nem barátkoztam senkivel sem, mert mindenkinek volt már egy legjobb barátnője. Aztán végülis most az a lány a legjobb barátnőm, akivel addig sohasem beszélgettünk, közben már 6 éve az osztálytársam volt. Bocsi, hogy most elmeséltem a sztorimat, csak azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy valaki olyan lesz a legjobb barátnőd, akiről nem is gondolnád. Fel a fejjel :)
2009. dec. 28. 19:37
5/15 anonim válasza:
Nekem sincs igaz barátnőm, sőt soha nem is volt. Van két lány, mind a kettőre azt hittem, hogy na ők igazi barátok, erre az egyik a nyáron elfordult tőlem három év után, a másik meg bemószerolt a főnöknél.
2009. dec. 28. 19:41
6/15 anonim válasza:
Szerintem is sokszor úgy alakulhatnak ki nagyon jó barátságok, hogy előtte nem is gondolná az ember.
De az biztos, hogy működik az a fajta hozzáállás, hogy légy olyan másokkal, amit szeretnél, hogy mások legyenek veled. Aztán csak úgy magától kiválasztódik az, aki különösen tudja díjazni, amilyen ember vagy.
2009. dec. 28. 19:41
7/15 anonim válasza:
Sokáig nekem sem volt, és mindig keseregtem rajta. Volt pár nagyon jó barátnőm, de egyik sem volt "a legjobb". Végül egy igen nehéz élethelyzet tette a legjobb barátnőmet azzá, amit jelent ő nekem. Azóta olyanok vagyunk, mint a testvérek, mindig számíthatunk egymásra már több éve.
Kicsit úgy érzem, hogy legjobb barátnővé az élet teszi azt, akit közel engedünk magunkhoz. Ahogy mondani szokták, bajban ismerszik meg az igaz barát. Én akkor bajban voltam, és bár szóban sokan támogattak többé kevésbé, egyetlen ember volt, aki végig, és azóta is mellettem áll 100%-ig. Amúgy ez fordítva is igaz, volt már ő is nagy sz*rban, amiről eleve csak én tudtam.
2009. dec. 28. 19:42
8/15 anonim válasza:
Amúgy én 22 vagyok, ezt nem írtam. Anyukám szerint csak a gyerekeknek vannak ilyen legjobb barátnői, de szerintem ez nem igaz.
2009. dec. 28. 19:44
9/15 anonim válasza:
nekem 9 évvel idősebb fiu legjobb barátom van..és bármit megbeszélhetek vele..pasiügyek stbstb..mintha a Bátyám lenne :):D
2009. dec. 28. 19:45
10/15 anonim válasza:
Már nekem sincs. Egy 16éves barátság szakadt meg azért, mert a barátnőmnek fontosabb a pasija, meg a pasi baráti köre. Azóta onnan van a "legjobb barátnője". Szomorú :( 21/L.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!