Nektek az alábbi fiú és lány nevek közül melyik tetszik legjobban?
Lány nevek: Zsuzsanna, Mandula, Luca, Anilla, Sára, Hanga
Fiú nevek: Zsombor, Levente, Benjamin, Ambrus, Boldizsár
Tehát melyik a legszebb fiú és legszebb lány név szerintetek?
Lány: Sára, Zsuzsanna, Anilla helyett inkább Nilla
Fiú: Levente,Benjamin, Ambrus
Tényleg senkit sem akarok megsérteni, de néha a kedves szülők olyan neveket adnak gyermekeiknek, amiktől őszintén szólva nyílik a bicska a zsebembe, ha meghallom a játszótéren, vagy egy bevásárlóközpontban akár!
Az itt felsoroltak is ilyenek többnyire...
A Zsuzsanna az kivétel, és még a Boldizsár is elmegy, de a többi, háááááááát nem büntetném ezekkel a nevekkel a gyerekemet!
Gondolj arra, az a gyerek egyszer felnő, és mennyire kellemetlen lesz neki majd bemutatkozni egy általad szépnek vélt névvel, amit ő több mint valószínű, hogy gyűlölni fog, amint kicsit nagyobb lesz egy csecsemőnél...
Te meg vagy elégedve azzal a névvel amit neked a szüleid adtak, úgy érzed, hogy az hozzád illik?
#34: én szerintem ezek nagyon szép nevek, Zsomboron kívül, ismerek olyanokat, akiket így hívnak és illik hozzájuk a nevük.
Leendő gyerekem nevét is ezek közül szeretném majd kiválasztani.
Én Zsuzsanna vagyok, Zsuskának becéznek és szeretem.
Lány nevek: Zsuzsanna,Luca
Fiú nevek:Ambrus,Boldizsár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!