Nektek az alábbi fiú és lány nevek közül melyik tetszik legjobban?
Lány nevek: Zsuzsanna, Mandula, Luca, Anilla, Sára, Hanga
Fiú nevek: Zsombor, Levente, Benjamin, Ambrus, Boldizsár
Tehát melyik a legszebb fiú és legszebb lány név szerintetek?
egyik lánynév se olyan amit el tudnék képzelni egy sikeres ügyvédnő vagy politikus esetében, pedig ha arra nem jó akkor semmire se
fiú nevek is olyan erőltetett mind, talán a zsombor nem, de az meg ilyen bolondgyerek név, meg a boldizsár is
viccet akarsz a gyerekből csinálni vagy sikeres felnőttet?
Zsuzsanna, Luca, Sára
A mandulát gondolom nem kell részleteznem, a hanga egy gazfajta, az anilláról meg egyfajta anális kényeztetőeszköz ugrik be.
Fiú: Zsombor, Levente.
A fiú nevek közül a Benjamin-on kivül mindeyik tetszik. (A Benjamin az elefánt jutt eszembe rajta...) A Zsombor és a Boldizsár a legjobbak közöttük.
A lány nevekben a Luca miatt rossz jutt eszembe, és a konzervatívabb embereknek szint úgy (Luca nap...). A Mandula jól hangzik, de nagyon cikizni fogják egy "A Beceneved Dió?" stílusban. A Sára és a Zsuzsanna közül az utóbbi sokkal de sokkal jobb, viszont túl népszerű ez a név már. Anilla. Nekem nagyo tetszik a név, de kissé "túl különleges"már... A Hanga aranyos.
:-)
Ha, én lennék a helyedben akkor egy Boldizsárom és egy Annila Hangám lenne.
Az "Anilla Hanga" úgy értem, hogy az 1. neve Anilla a 2. meg Hanga. Fiú névben is meglehet ezt csinálni. (Vagy ha nagyon nem tudsz dönteni több "utó neve" is lehet).
Talan a Zsuzsa, Sara. Levente.
A Mandula, Anillia, Hanga nevek az fortelmesek, egyenlo a dió, anál, hangya nevvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!