Átlagos magyar családban élek. Férj, feleség gyermekek.
Falun. Miért bántja ez a családi kapcsolatok témában
kommentelők jórészének a szemét?
Figyelt kérdés
Miért baj az, hogy mi a hagyományos értékrendet képviseljük. Nálunk nem "menő" attól egy nő sem ha azt mondja hogy "nem szülök gyereket, mert milyen lesz utána az alakom". Miért szólják le nyiltan, vagy burkoltan a feleségeket? Nálunk az ilyen "nem megyek férjhez, nekem nem kell család, nem leszek egy férfi tulajdona" megnyilvánulásokkal nem vált ki nyíltszíni tapsot egy lány sem.
Mi férjez megyünk, megnősölönk, gyereket szülünk. Nekünk ez a természetes. Sokak szemében itt családi kapcsolatokban ettől vagyunk ellenszenvesek. Csak reménykedni tudunk, hogy nem nő tovább az általam említettek tábora. Mi lesz akkor a magyarsággal?
Felteszel egy kérdést, amiről tudod, hogy provokatív, annyira hülye nem vagy. Egyre nagyobb hülyeségeket mondasz, amivel kiprovokálod, hogy megkapd azokat a válaszokat, amiket szeretnél, hogy kirekesztettnek, különlegesnek érezd magad, akit mindenki csak bánt.
Pedig ha megnézed, nagyon kevesen vannak, akik nem akarnak gyereket. Úgyhogy ők a kisebbség, ők a különcök. Te pontosan az vagy, amivel a kérdésed kezdődik. Átlagos, jelentéktelen.
2014. máj. 17. 11:14
22/34 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk a kedves kérdező, látszólag csak feltűnési viszketegségben szenved, és még sötét is, mint a belső zseb. Hogyan is lehetne náluk olyan jó ez a csodás falusi, hagyományos értékrendű család, amiben ilyen az anya? :)
2014. máj. 17. 11:35
23/34 anonim válasza:
Kérdező, bicskanyitogató a stílusod.
2014. máj. 17. 12:13
24/34 anonim válasza:
Te nem attól vagy bárkinek is ellenszenves, hogy férjhez mész és gyereket szülsz, hanem attól, hogy ez a két dolog, ez a két döntésed szerinted felsőbbrendűvé tesz téged azoknál, akik máshogy szeretnék élni az életüket. Lehet, hogy a másik oldalon is vannak ilyenek, ők ugyanannyira hülyék, be kéne látni, hogy nincs valami nagy, erkölcsileg magasabbrendű döntés, hanem egyéni döntések vannak és személyes értékrendek, ami miatt az egyikféle döntés közelebb áll hozzád... de nem lesz általánosan véve jobb, helyesebb döntés. Esetleg többeknek tetsző. Hidd el, még mindig több ember értékrendje egyezik a tiéddel. És akkor mi van?
2014. máj. 17. 12:50
25/34 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, hogy a nem házas és gyerektelen, vagy a házas és gyerekes csapat volt, aki máskor itt lehordott minden sz*rnak, mikor azt mertem írni, hogy most úgy érzem, simán benne van a pakliban, hogy nem fogok gyereket szülni soha. Megkaptam, hogy egy természetellenes, anitszociális nyomorék vagyok és bár anyám is így gondolkodott volna, mert akkor nem élnék. De tényleg, ezt nyilván gyermektelen, egyedülálló férfiak írták, ugyeeee?
2014. máj. 17. 13:53
26/34 anonim válasza:
hát én nem értem
ki az a "mi"?
amisok? jehovások? sátánisták?
mert az nem derült ki
2014. máj. 17. 14:28
27/34 dizso válasza:
Szia en is szultem ket gyereket de nemszeretnek ferjhez menni mert nekem a papir nemszamit de nem hinnem hogy ettol rossz ember lennek. A gyermekeimet termeszetesen az edesapjukkal nevelem! Szerintem nincs ebbe semmi kulonos es egyre tobben elnek igy ez nem azer van mer "menok" szeretnenk lenni van akinek nemszamit a papir es van olyan is aki nemteheti meg a hetedhet orszagra szolo lakodalmat....
2014. máj. 17. 16:50
28/34 dizso válasza:
Ja es en is falun elek..
2014. máj. 17. 16:51
29/34 anonim válasza:
Azért bántja a szemét másoknak, mert undorító a stílusod, lenézed és megbántod azt aki nem úgy él ahogy te. Ezek után nem egy agysebészet kitalálni, ők sem lesznek kedvesek veled! Vagy hogy gondoltad, hogy neked jogod van ilyen stílusban nyilatkozni, másoknak meg nem?
2014. máj. 17. 17:10
30/34 anonim válasza:
Soha nem akarok gyereket és férjet sem. Nem tetszik? Lesz*rom. Nem a magadfajtáknak akarok megfelelni, hanem saját magamnak. Menjél inkább földet kapálni, meg még pottyants ki 4-5 gyereket, hogy a magyar társadalom a kiemelt tagja legyél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!