Elrontottam az életem?
Úgyérzem igen, mert vettem egy házat. Minden tönkremegy körülöttem. A házasságom meg minden.
Teljesen eladósodtunk, most áruljuk a házat ha elkel kicsit kikecmergünk de még így sem teljesen. Legszívesebben feladnám már az egészet. Az albérletek ára 35-45 ezer között de 55-ért is láttam ezek elég drágák. Ha kissebb településre költözünk azt a gyerek sínyli meg új iskola stb. meg nekem sem lesz munka az biztos. De így sem mardhatunk, hogy soha semmire nincs pénz. Ti mit tennétek? nem kioktatást kérek a net meg ingyen van.
próbálj plussz munkát keresni mint pl: baby sister stb..
próbáld rendezni adósságaidat úgy hogy egyik hónapban ezt a másikban azt fizetem
Sajnállak tiszta szívemből:(( Ugyan ebbe a helyzetbe kerültünk mi is ,eladni nem tudjuk a házat,nem megy.
Várom,hogy kitűzzék az árverés időpontját.Teljesen összeomlottam önkormányzat stb.kilőve. Nem segítenek nem elég sötét a bőröm.Az állásom elvesztettem.Mi is azért nem megyünk kisebb helyre,mert a gyerek borzasztóan megsínylené+akkor ugrana a férjem állása.
Most lehet lepontozni nem érdekel.Amikor még vettük a lakást minden rendben volt,csak egy gyerek van.
Nem vagyok az a feladós tipus,nem akarom elveszteni a házam .Az életem.Mi is majdnem váltunk.
Már az is megfordult a fejembe ami szörnyű
Itt sem segít az önk. mert a polgm. megmondta hogy nem bír több adósságot a város. Mondjuk igaza is van.
Nekünk is 1 gyerekünk van bár én úgy szeretnék még egyet. De már biztos hogy nem lesz.
Egyértelműen albérlet.
A gyereknek jó lesz akkor is,ha kisebb településre mentek,viszont nyugodt lesz a légkör otthon.
Szerintem csökkeni fognak az albérleti díjak,sok az üres ház,lakás.Ha albérletet kerestek érdemes körbekérdezni.ismerősök révén olcsóbbat is találtok.
Egyet értek az előttem szólóval. Nekem édesapám meghalt, majd kiderült, hogy egy hatalmas adósság van a lakásunkon, és ki kell fizetni, ha nem akarunk utcára menni. Majd a kocsimat is ellopták. Gondolhatod. Én is elkezdtem imádkozni, és az ISTEN megsegített. Kifizettük a tartozást, két év alatt. De volt munkám, amiből tudtuk fizetni. Majd szépen helyre jöttünk. Lett kocsim is. És hálával gondolok az akkori nehéz helyzetre, mert azóta tudom, hogy nincs olyan gond, amit ne győzhetnék le.
Nem kell ahhoz templomba járni, hogy Isten meghallgasson, és segíteni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!