Ekkora különbségek vannak az emberek között?
Ez butaság, hogy azért mert céljaid vannak hülyn néznek rád az emberek.
Én 24 vagyok, gyerkkel férjjel, de korátsem azért, mert ezt követeli a haza! Jogásznak készülök, és az is leszek, iskolába járok, jövőre megyek vissza dolgozni (légi-utaskísérő vagyok). Imádom a fiam (15 hónapos), tervezett gyerek volt, bár sokan a fiatal korom miatt, rögtön az gondolják, hogy becsúszott, pedig nem! Én nem tudnám máshogy elképzelni, nekem így kerek.
És egyébként pont a mai világba dívik ez a minnél később gyereket felfogás. Ezt nem feltétlenül helyeslem, mert én máshogy gondolkodom.
Neked is vannak gondolataid céljaid éldd meg őket!
Soha nem szabad úgy élni ahogy azt elvárják, mert az neked nem feltétlenül jó. Én a társadalmat sem értem. Én is hülye vagyok mert korán szülök, meg te is mert nem szülsz korán?!
Még egy példa, és nem is húzom tovább! :)
Férjem meg anyósom erősködött, hogy ne menjek vissza dolgozni, jó nekem itthon! Hát meghalnék! Én szeretek dolgozni, nem tudnék otthon tenni venni egész nap! Most ezt csinálom a kisfiam körül, de őszintén vágyom végre a változatosságra!
Üdv :)
Szerintem ettől "szép" a világ. Képzeld ha mindenki egyforma lenne.Be lenne "állítva" hogy 20 év férjhez mész
-21 első gyerek
-22 második gyerek
Hátrányod nem lesz élvezd és vidd véghez a terveidet!
Amidala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!