Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyagilag padlón vagyok, a...

Anyagilag padlón vagyok, a páromnak nem merem elmondani. Van kiút?

Figyelt kérdés
Minden azzal kezdődött, hogy három hónapja meghalt anyàm. Aztán 82000 forint villanyszàmla jött ki. Részletre nem adják meg mivel nem vagyok vèdett fogyasztó. A lényeg az, hogy nem tudom kifizetni, de a páromnak sem merem elmondani. Mi lesz velünk? Nem tudnánk máshová költözni.
2014. máj. 12. 21:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
3# A ház anyámé volt, most ott lakunk.
2014. máj. 12. 21:44
 12/28 A kérdező kommentje:
10# Nem lehetek védett fogyasztó mivel van munkahelyem. Csak hogy a fizetésem kevesebb mint a tartozás. Már mindent megpróbáltam. A volt párjának is volt tartozása, ezért hagyta ott.
2014. máj. 12. 21:48
 13/28 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem. A meghalt anyukád házában laktok, és neked fogalmad sem volt a tartozásról?

Itt nem a tartozáson van csak a hangsúly, nem hogy ennyire nem beszélnek egymással.

Legrosszabb esetben adjátok el a házat. Miért nem lehet? Miért nem tudtok költözni?

2014. máj. 12. 21:53
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező hány éves vagy, mert én el nem hiszem hogy valaki felnőttként nem tudja mennyi tartozás van a szüleinek, ha millió felszólítást küldenek.

Olyan férfit aki meg pénzért van valakivel minek vagy együtt.

2014. máj. 12. 22:00
 15/28 A kérdező kommentje:
Utána meg az lesz, hogy azért vagyok vele, hogy kifizesse a számlát. Amúgy ez az éves leolvasás.
2014. máj. 12. 22:04
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán értem a logikádat.

Nem mered elmondani a tartozás ami napról napra növekszik, mert jajj akkor elhagy. De mit csinálsz akkor ha kikötik a villanyt? Ha jön egy bírósági levél? Ha csöngetnek, és jön a végrehajtó? Ezeket,hogy titkolod el?

Tudod én mérgesebb lennék egy kikapcsolt villanytól, vagy a végrehajtótól mint az elmaradt tartozásról amivel lehetne még kezdeni valamit.

2014. máj. 12. 22:05
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ott lakik ő is? Akkor ő is fogyasztotta az áramot nem...akár be is szállhatna a költségbe.
2014. máj. 12. 22:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Most költöztünk oda. Eddig anyám lakott ott.
2014. máj. 12. 22:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Értem. De hát te erről nem tehetsz. Beszéld meg vele. Elhiszem hogy tartasz tőle az előzmények miatt, de a titkolózás sem jobb. Meg kell oldanotok minél hamarabb.
2014. máj. 12. 22:36
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Ha ennyi jött ki éves leolvasáskor akkor gondolom, hogy rosszul volt beállítva az átalány. Ők mondták, hogy nem adnak részletfizetést? Mert ilyenkor szoktak, ha nem is vagy védett fogyasztó. Ha nem megy máshogy kérj kölcsön vagy adj el valamit, mert ha kikapcsolják az áramot nagyon sokért kötik vissza.

A párodról meg annyit, hogy ha ilyen szinten sincs bizalom köztetek akkor ennek a kapcsolatnak mi értelme? Már bocs, de aki egy ilyen miatt otthagy az menjen is. Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire hozzá, de ez nekem így nagyon gáz. Aki a fejedhez vágja, hogy egyszer segítenie kell az nem a párod, csak egy pasi.

2014. máj. 12. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!