Anyagilag padlón vagyok, a páromnak nem merem elmondani. Van kiút?
Nem értem. A meghalt anyukád házában laktok, és neked fogalmad sem volt a tartozásról?
Itt nem a tartozáson van csak a hangsúly, nem hogy ennyire nem beszélnek egymással.
Legrosszabb esetben adjátok el a házat. Miért nem lehet? Miért nem tudtok költözni?
Kérdező hány éves vagy, mert én el nem hiszem hogy valaki felnőttként nem tudja mennyi tartozás van a szüleinek, ha millió felszólítást küldenek.
Olyan férfit aki meg pénzért van valakivel minek vagy együtt.
Én nem igazán értem a logikádat.
Nem mered elmondani a tartozás ami napról napra növekszik, mert jajj akkor elhagy. De mit csinálsz akkor ha kikötik a villanyt? Ha jön egy bírósági levél? Ha csöngetnek, és jön a végrehajtó? Ezeket,hogy titkolod el?
Tudod én mérgesebb lennék egy kikapcsolt villanytól, vagy a végrehajtótól mint az elmaradt tartozásról amivel lehetne még kezdeni valamit.
Ha ennyi jött ki éves leolvasáskor akkor gondolom, hogy rosszul volt beállítva az átalány. Ők mondták, hogy nem adnak részletfizetést? Mert ilyenkor szoktak, ha nem is vagy védett fogyasztó. Ha nem megy máshogy kérj kölcsön vagy adj el valamit, mert ha kikapcsolják az áramot nagyon sokért kötik vissza.
A párodról meg annyit, hogy ha ilyen szinten sincs bizalom köztetek akkor ennek a kapcsolatnak mi értelme? Már bocs, de aki egy ilyen miatt otthagy az menjen is. Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire hozzá, de ez nekem így nagyon gáz. Aki a fejedhez vágja, hogy egyszer segítenie kell az nem a párod, csak egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!