Lehet választani a család és a párom között?
Anyukád hozzáállása borzalmas. Készülj arra, hogyha majd "szabadulsz", érzelmileg teljesen függetlenítsd magad tőle, mert ha engedsz neki, szétszedi a házasságodat!! Élő példát láttam erre.
Az unokánál meg fogd szaván. Ha a barátodtól lesznek, nem kell neki vinni őket. Neki kell rájönnie, hogy így nem viselkedhet.
A férfi elhagyja anyját és apját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté. Ez a házasság definíciója (nemtől függetlenül) a Teremtés könyvében.
Amíg tanulsz, próbáljatok valahogy ellavírozni. Döntsd el, hogy a barátod lesz-e a férjed, és ha igen, annak megfelelően állítsd be az agyadban a személyek fontossági sorrendjét. Sok sikert. A diákmunka felől megértelek, én is hasonlóan gondolkoztam annak idején.
Anyukád tipikus érzelmi zsarolást művel (rosszul leszek...), nézz át rajta, ne engedd, hogy ezt tegye veled!
Engedd el a füled mellett, amiket a pasidról mondd és ne engedd, hogy ez befolyásolja a kapcsolatodat. A párodnak el se mondjad, miket mond az anyád és te se foglalkozz vele.
Nem lesz semi baja, hidd el, ne menj ilyenkor haza!
Vegyél neki Andaxint :) kitűnően feloldja az idegesség miatti feszültséget és szúrásokat :)
Egyébként teljesen jogtalan anyukád viselkedése. Akkor lenne elfogadható, ha 14-15 éves lennél. De te már felnőtt vagy, nincs joga beleszólni a párválasztásodba. Természetesen elmondhatja a véleményét, de ezen kívül mást nem tehetne.
Sajnos úgy tűnik, hogy anyukádnak soha nem lesze elég jó senki és semmi. Ilyen típus. Tényelg nem szabad neki engedned, mert sosem hagyja hogy boldog legyél. Ha nem megy szép szóval, akkor ne figyelj arra, hogy mit hisztizik.
31/N
Mit gondolsz,létezik olyan pasi aki megfelel anyud kényes izlésének? És ha mondjuk 2 férjtől lesz 3 gyereked De az egyik pasi nem jött be neki akkor látogatásnál majd 1-2 gyereket otthon hagysz.Érzelmi zsarolás.Ha engedsz neki folytatja a végtelenségig.
Amidala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!