Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van ennek a...

Szerintetek van ennek a kapcsolatnak értelme, vagy csak én érzem rosszul a dolgokat? Kérlek adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés
Van 2 gyekőcöm.az apjukkal 3 hónapja különmentünk,mert nem működött a kapcsolat.De most úgy érzem hogy megint rám talált a szerelem,ugyanis 2 hónapja ismerkedek egy sráccal,ő is 25 éves mint én,és nagyon szeretem.Csak vannak kételyeim,mert én ilyen agyalós csaj vagyok,meg azért nekem már nem mindegy a gyerekek végett.Tehát szerintetek meddig várjunk hogy megismerje a gyerekeimet,mert ő még azt mondja hogy nem áll készen rá,és hogy ő majd úgyis mondani fogja.Én nem akarom siettetni,de már jó lennek közös programokat is szervezni.Meg a másik hogy ő azt mondja hogy majd a későbbiekben közös életet tervez velem,de akkor közbe miért újítgat föl mindent az 1 szobás lakásában,hogy most ezt kell venni meg azt kell megcsinálnia,de akkor ő egyhamar szerintem nem is akar velem összeköltözni.
2014. máj. 12. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A 2 hónap iszonyú kevés, ebből a legtöbb ember nem tudja eldönteni, hogy mi lesz belőle, meg se tudod ismeri a másikat rendesen. Legalább fél év szerintem, mire elmélyül a kapcsolat, kezded látni a másik valódi énjét. De inkább 1 év. Ne siettesd, mert elmenekül! Ha tényleg összeilletek, akkor érdemes kivárni, míg kész elköteleződni.
2014. máj. 12. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű, hogy mikor kell bemutatni őket egymásnak. Amikor a pasi is úgy érzi készen áll. Elég világosan elmondta, hogy ő ezt még nem érzi.

Két hónap nem a világ, talán nagyon még kapcsolatnak se lehet mondani, eddig még csak a futó kaland alsó határát súroljátok.

Szóval ne siettesd, mert tényleg nagyon el fogod rontani. Főleg akkor, ha hangot adsz az aggályaidnak előtte, a saját lakásának a felújításával, szépítésével kapcsolatban.

2014. máj. 12. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
25 évesen, 2 hónap után még gyerek nélkül sem jutna eszembe, hogy összeköltözzek bárkivel is. Minek? Baromira nem ismerem még az illetőt. Mondani meg bármit lehet, ennyire az elején még minden annyira szép!
2014. máj. 12. 15:09
 14/17 A kérdező kommentje:
8 válaszadónak,pont ettől félek hogy így fog hozzáállni a leendő anyósom.Tudta hogy mibe vág bele,ha nem olyanról álmodott mint velem akkor minek kezdett ki velem.Vagy hárman kellünk vagy sehogy!A többi válaszadónak köszönöm,igazatok van,csak nekem ez új hogy sodródni az árral,de megpróbálom lazábban venni a dolgokat és nem rágörcsölni.
2014. máj. 12. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne is torodj vele, a 8-as valaszolo meg sokkal lejjebb fogja adni, ha tenyleg pici fia nem anyuci kis fia.
2014. máj. 12. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

8-asnak. Az ember sok mindent nem szeretne, aztán mégis elfogadja. Mert vagy elveszíti a gyerekét vagy pedig megbékél más gyerekével és elfogadja. Cserében viszont körülveheti Őt egy szerető család, amiben ott vannak a gyerekek és az unokák is.

A mai világban rengeteg elvált szülő van. Ha egyszer a Te fiaddal is megtörténne, gondolom nem tetszene, ha soha nem találna párt az olyan hozzáállású anyósok miatt, mint amilyen Te is vagy. Mert a férfinak sem egyszerű gyerekkel párt találni.

2014. máj. 12. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 2 hónapja ismerkedsz a sráccal. Ilyenkor még ne gondolkozz összeköltözésen, meg hogy milyen az anyós stb., mert túl korai még. Pláne így, hogy gyerekeid vannak. Több időnek kell eltelnie mire megismeritek egymást, mire kialakulnak az igazi érzelmek. Ha ezek megvannak ráérsz utána bemutatni a gyerekeknek és jóval később összeköltözni. Addig meg hagy csináljon azt a lakásával amit akar. Lazán kezeld, ha vele nem jön össze, majd összejön mással.
2014. máj. 12. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!