Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy igazságos?...

Szerintetek hogy igazságos? Szülőkhöz látogatás.

Figyelt kérdés

Szüleinktől viszonylag messze költöztünk,a szüleink 50 km-re élnek egymástól.

Mi havonta egy hétvégét megyünk.

Mi úgy találtuk igazságosnak,hogy mivel szombat reggel tudunk indulni,vasárnap estére kell hazaérnünk,így szombat délelőtt érkezünk az egyikünk szüleihez,estig ott vagyunk,vacsora után indulunk a másikunk szüleihez, vasárnap délután onnan haza.Következő alkalommal fordítva.

A szüleink viszont nem találják igazságosnak,persze minden hónapban változtatva,épp az háborog,ahol nem alszunk ott.

Ti hogy csinálnátok?

(Az nem megoldás,hogy mindenki a saját szülinál alszik,ez az opció nem érdekel.)

2014. máj. 12. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos ez nagyon nehéz dolog.Mi is elköltöztünk 400 km-re,a két szülő egymástól 220 km-e lakik,mindig nagy problémázás van,hogy kinél mennyit legyünk,Aztán nekünk most az vált be,hogy nem megyünk csak kb 3 havonta,de akkor több napra.Bár ez is változik,mert most voltunk húsvétkor,akkor anyukáméknál nem aludtunk ott,így náluk rövidebb időt voltunk,most viszont megint megyünk.Péntek reggel indulunk,délután érünk anyósomékhoz,onnan másnap szombaton reggel- délelőtt tovább indulunk anyuhoz,ebéd körül ott leszünk,és vasárnap dél körül indulunk haza.Szóval nekünk az vált be,hogy mindig változtatunk nem megszokott menetrend van,hogy kinél mikor vagyunk.
2014. máj. 12. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem teljesen igazsagos az, hogy egyszer itt alszotok, egyszer ott. En biztosan kifakadnek egyszer rajuk, hogy milyen gyerekesek ezzel az osszehasonlitasokkal. Otven koruli emberek pedig nem matuzsalemek, igenis ok is menjenek hozzatok latogatoba idonkent.

Ti ketten nagyon bekesek es jo termeszetunek tuntok, de szerintem csapjatok az asztalra, ha tovabbra is olyanok, mint az ovodaban.

2014. máj. 12. 11:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Mi ritkán tudjuk megtenni,hogy több napra.Egyrészt normál esetben én pénteken 6-ig dolgozok,akkor nem vagyok hajlandó útnak indulni,fáradtan nem vezetek,páromnak egyedül sok 400km sötétben,nem birja a szeme.

Húsvét oké volt,3 nap,1-1 ottalvás,karácsonyt kiveszekedték,hogy 24-ét kettesben töltöttük otthon,és csak 25-én mentünk,1-1 éjszakára,én dolgoztam két ünnep között.

De a többi idő 2 napos hétvége,a szabadságaink pedig elmennek másoddiplomára és egy nyaralásra.

2014. máj. 12. 12:03
 14/17 anonim ***** válasza:

"Egyrészt normál esetben én pénteken 6-ig dolgozok,akkor nem vagyok hajlandó útnak indulni,fáradtan nem vezetek,páromnak egyedül sok 400km sötétben,nem birja a szeme. "

Épp akartam kérdezni, hogy ha pénteken indultok, akkor két éjszakátok van és mind a kettő párnál tudtok aludni, de rögtön meg is válaszoltad, hogy miért nem lehet.

2014. máj. 12. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
A 24.-e nálunk is úgy működik,hogy a miénk,nehezen vették tudomásul,mint a nyári két hét szabinkat is,mert az első héten csak kettesben vagyunk,utána való hét a szülőké,na azon még mindig nem békéltek meg teljesen,mert,hogy minek az az egy hét nekünk,hisz együtt élünk,próbáltam már magyarázni,de csak legyintenek :S
2014. máj. 13. 11:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz hogy a szülők így marakodnak rajtatok , az meg még gázabb hogy ők ezer kifogással élnek hogy miért nem tudnak jönni, miközben nektek több tízezres kiadásaitok vannak utazásra. 50 év körüli emberek még nem idősek, a nem alszom más ágyban meg egy hülye kifogás. Lehet hogy a marakodás miatt én azt mondanám hogy eddig én utaztam most jöjjenek ők ha látni akarnak minket. Beszéljenek össze, utazzanak együtt, ha kocsival jönnek akkor osztódik a költség.

Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni.

2014. máj. 16. 14:12
 17/17 Kései Sirató ***** válasza:
Havonta egyszer menjetek, egy teljes hétvégére.
2015. szept. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!