Nálatok is a nő dolga, hogy kitalálja a szülinapi, stb ajándékot mindenkinek?
Életem párjával együtt csomagban járt a családja.akik semminek nem örülnek.De ajándékozni muszáj,mindig családi banzáj van,szülinap,névnap,karácsony. (szerencsére a húsvét-mikulás letudható csokival, az anyák napja virággal)
ÉS mindig nekem kell kitalálnom mit ajándékozzunk nekik,persze úgysem örülnek,megy a fintorgás.
(én rokonságommal nincs ilyen baj,mi megegyeztünk,hogy jelképes ajándékokat adunk,megvan ki milyen csokit szeret és kész,csak a gyerekek kapnak rendes ajándékot)
Nálatok is a nő dolga az ajándék kitalálása mindenkinek?
A férjemnek vannak jobb ötletei. Néha ő szól, hogy írjak fel valamit, mert közelgő ünnepre jó lesz valamelyik családtagnak, ne felejtsük el addig.
Nekem néha sikerül nagyon beletalálnom, vagy a másik véglet, hogy rohadtul nincs ötletem.
Magam részére szoktam kérni, hogy ne adjanak ajándékot, mert tényleg mindenem megvan, nem igénylem. Nekem bőven elég, ha szóban felköszöntenek meg kapok két puszit.
"...elég neki lelkileg túlélni a családját", marmint a ferjednek
Igazan humanus vagy, gratulalok! Erre meg nem is gondoltam, de tenyleg, milyen igaz!!! :D Azert akkor nem annyira sulyos a helyzet, mint a mienkböl gondoltam, ha elöfordulhat olyan, h a parod nelküled megy anyosodekhoz. (Nalunk meg a beteg gyerekeket is elvarja nemcsak a ferjem csaladja, hanem a ferjem is... sajnos.) Az iromanyom (7.) az en helyzetem alapjan született, akkor ne vedd ennyire szo szerint, mert enelkül is meg tudod oldani.
Es meg egy ötlet a pirosban jobb lett volna-ra: az ajandek mellett nalad legyen a blokk, es az elsö nem tetszö gesztusnal közöld, hogy visszacserelhetik. (Velem anyosom es rokonai csinaljak ezt, tehat tölük az 5let, igy ha kicsi a gyerekruha, futkozhatok visszacserelni, de persze idö hijan szinte mind az elajandekozos zacskoba kerül. Meg ugye altalaban nincs ra szükseg, mert nem egyeztetik elöre, h kell-e.)
7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!