Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is a nő dolga, hogy...

Nálatok is a nő dolga, hogy kitalálja a szülinapi, stb ajándékot mindenkinek?

Figyelt kérdés

Életem párjával együtt csomagban járt a családja.akik semminek nem örülnek.De ajándékozni muszáj,mindig családi banzáj van,szülinap,névnap,karácsony. (szerencsére a húsvét-mikulás letudható csokival, az anyák napja virággal)

ÉS mindig nekem kell kitalálnom mit ajándékozzunk nekik,persze úgysem örülnek,megy a fintorgás.

(én rokonságommal nincs ilyen baj,mi megegyeztünk,hogy jelképes ajándékokat adunk,megvan ki milyen csokit szeret és kész,csak a gyerekek kapnak rendes ajándékot)

Nálatok is a nő dolga az ajándék kitalálása mindenkinek?

2014. máj. 12. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A férjemnek vannak jobb ötletei. Néha ő szól, hogy írjak fel valamit, mert közelgő ünnepre jó lesz valamelyik családtagnak, ne felejtsük el addig.

Nekem néha sikerül nagyon beletalálnom, vagy a másik véglet, hogy rohadtul nincs ötletem.

Magam részére szoktam kérni, hogy ne adjanak ajándékot, mert tényleg mindenem megvan, nem igénylem. Nekem bőven elég, ha szóban felköszöntenek meg kapok két puszit.

2014. máj. 12. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyébként tavaly pont anyám születésnapja előtt derült ki egy nappal, hogy terhes vagyok. A kölyök megoldotta az ajándékozás kérdését arra az évre, anyám épphogy nem hátraszaltózott örömében, apám meg mondta, hogy úgy érzi, neki is születésnapja van :)
2014. máj. 12. 11:16
 13/19 anonim ***** válasza:
milyen család már ez? Nem nálunk ha van ötletem megosztom vele,de nem az én dolgom az ő családja az ő dolga, másodzsor ha nem is tetszik nekik csak mosolyognak sosem bunkók velem, mi az hogy pirosban jobb lett volna meg más márkában? akkor legközelebb az adomány boltban vegyél nekik valamit és ha leszólják akkor közöld hogy jó jövőre semmit kapnak és ennyi nem töröd magad azért hogy leszóljanak, vagy te is leszólod az ő ajándékukat.
2014. máj. 12. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Simán:D De nem tudom... Amitől még falnak megyek, hogy jó, hogy nem nekem kell a sajátomat a párom nevében megvenni, és majd odaadja az árát:D
2014. máj. 12. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Általában :D

Engem nem zavar.

2014. máj. 12. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nálunk nem így van. A férjem mindig megbeszéli a családjával kinek mire van szüksége, mi pedig megvesszük (közösen!), így nincs a sok felesleges ajándék. Viszont amint megvettük, le van ejtve az ajándék, a csomagolás az én dolgom, de volt hogy azt mondta adjam én át. Na erre nem vállalkozok, nem azért mert terhes, hanem mert szerintem neki illik oda adnia.
2014. máj. 12. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk minden és ezzel kapcsolatos dolog az én "dolgom". A férjem gyerekeinek mit vegyünk, mikor, hol, családon belül összejövetelekre mit vigyünk.. stb. Viszont nálunk nincs ajándékozás, névnapra, szülinapra max jelképes apróság vagy torta. Amikor eszembe jut valakinek venni valamit megteszem bármikor, de konkrét dátumhoz kötve szinte sose.
2014. máj. 12. 15:59
 18/19 anonim ***** válasza:

"...elég neki lelkileg túlélni a családját", marmint a ferjednek

Igazan humanus vagy, gratulalok! Erre meg nem is gondoltam, de tenyleg, milyen igaz!!! :D Azert akkor nem annyira sulyos a helyzet, mint a mienkböl gondoltam, ha elöfordulhat olyan, h a parod nelküled megy anyosodekhoz. (Nalunk meg a beteg gyerekeket is elvarja nemcsak a ferjem csaladja, hanem a ferjem is... sajnos.) Az iromanyom (7.) az en helyzetem alapjan született, akkor ne vedd ennyire szo szerint, mert enelkül is meg tudod oldani.

Es meg egy ötlet a pirosban jobb lett volna-ra: az ajandek mellett nalad legyen a blokk, es az elsö nem tetszö gesztusnal közöld, hogy visszacserelhetik. (Velem anyosom es rokonai csinaljak ezt, tehat tölük az 5let, igy ha kicsi a gyerekruha, futkozhatok visszacserelni, de persze idö hijan szinte mind az elajandekozos zacskoba kerül. Meg ugye altalaban nincs ra szükseg, mert nem egyeztetik elöre, h kell-e.)

7.

2014. máj. 16. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is sztem így lesz, mert párom nem vmi kreatív, és már most is úgy van az anyjával, hogy majd ő megveszi magának, ami kell, és ő kifizeti. Mondjuk nekem nem kell ilyen bazi nagy bagázsnak ajándékot vennem, akik meg nem olyna közeli rokonok, azokat le lehet tudni borral és csokival. Én meg szeretek ajándékot kitalálni - max. nem repesnek tőle olyan nagyon... de olyan rokonom nincs, aki finnyázik, max. olyan, aki nem ugrál tapsikolva örömében.
2016. márc. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!