Miért csinálja ezt a "legjobb" barátnőm?
velem is mindig ezvan. az ilyeneket le kell sza.rni
az ilyenek nem barátok hanem sza.rháziak, akik csak kihasználni tudják az embert. ha legközelebb jönne panaszkodni küld el a halál fas.zára
Csatlakozom az előttem szólókhoz ( a káromkodást leszámítva). Sajnos kihasznált tégedet a "legjobb" barátnőd :S Ilyen emberekből sok létezik a földön férfiak és nők is egyaránt :S De sajnos csalódás árán leszünk jobb emberismerők!!!!!! Ne hagyd magadat, h kihasználjanak, hülyének nézzenek, csak addig legyél jó vkinek, amíg neki tetszik aztán eldobjon magától, mint egy "használt cuccot"!!
Járj nyitott szemmel, és észreveszed az IGAZI BARÁTNŐT!(nem hibába írtam nagybetűvel), mert léteznek még IGAZI barátnők, akik akkor is veled vannak, amikor szomorú vagy!!
És egy idézettel zárom a mondandómat, amit jegyezz meg!!
"Nem az a barát, ki ha szeret, nevet, hanem, aki ha sírsz, letörli a könnyedet!"
Ha ló nincs a szamár is jó? Ez nem barátnő
Amidala
igaza van az elöttem szólonak!
ez nem igaz barátnő találsz te jobat
sok sikert!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!