Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a "legjobb"...

Miért csinálja ezt a "legjobb" barátnőm?

Figyelt kérdés
Ha összejön valami pasival akkor le sem --- hetekig, ha nincs barátja akkor naponta többször is akar találkozni beszélgetni. Legutóbb fogadkozott,hogy legközelebb nem így lesz. Azóta megint van párja, és kb 6 hónapja nem találkoztunk.Hetente 1x néha beszélünk,vagy kéthetente.Tudom,hogy nem kell naponta találkozni, nem vagyunk már tinik. Nem is ezt akarom.Szerintetek túlreagálom? 22/L
2009. dec. 27. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem reagálod túl! Lehet, hogy kihasznál?! :/
2009. dec. 27. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sem reagálod túl, tipik az a hülye p i cs, akinek csak unaloműzőből kell a másik, már bocs :S
2009. dec. 27. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Én egy kicsit túlzónak találom a "legjobb " barátnő jelzést.Ha tényleg az lenne,akkor nem hanyagolna amikor párkapcsolata van.Szerintem keress magadnak másik barátnőt,mert a mostanira nem igen számíthatsz.Úgy tűnik,csak akkor kellesz neki,ha egyedül van és unatkozik.
2009. dec. 27. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre....régebben segítettem neki a szakdolgozatában, de azóta nagyon nem...max lelki szemetesláda lehettem amíg ugye egyedül volt. :S
2009. dec. 27. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

velem is mindig ezvan. az ilyeneket le kell sza.rni

az ilyenek nem barátok hanem sza.rháziak, akik csak kihasználni tudják az embert. ha legközelebb jönne panaszkodni küld el a halál fas.zára

2009. dec. 27. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Ez az a fajta csaj, akinek csak addig kellesz, amíg nincs más ember, akivel eltöltheti a szabadidejét. Ergo kihasznál téged. Szerintem nem éri meg foglalkozni vele.
2009. dec. 27. 19:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...ezek szerint megint megtörtént. Nah majd legközelebb jobban figyelek már. De csak így lehet kiismreni valakit. :S
2009. dec. 27. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz ( a káromkodást leszámítva). Sajnos kihasznált tégedet a "legjobb" barátnőd :S Ilyen emberekből sok létezik a földön férfiak és nők is egyaránt :S De sajnos csalódás árán leszünk jobb emberismerők!!!!!! Ne hagyd magadat, h kihasználjanak, hülyének nézzenek, csak addig legyél jó vkinek, amíg neki tetszik aztán eldobjon magától, mint egy "használt cuccot"!!

Járj nyitott szemmel, és észreveszed az IGAZI BARÁTNŐT!(nem hibába írtam nagybetűvel), mert léteznek még IGAZI barátnők, akik akkor is veled vannak, amikor szomorú vagy!!

És egy idézettel zárom a mondandómat, amit jegyezz meg!!

"Nem az a barát, ki ha szeret, nevet, hanem, aki ha sírsz, letörli a könnyedet!"

2009. dec. 27. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha ló nincs a szamár is jó? Ez nem barátnő

Amidala

2009. dec. 28. 18:49
 10/11 anonim válasza:

igaza van az elöttem szólonak!

ez nem igaz barátnő találsz te jobat

sok sikert!

szia

2009. dec. 30. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!