Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a párotok...

Mit szólnátok, ha a párotok például egy étterembe vagy boltba csak úgy rá mosolyogna és kedveskedne a felszolgálóval vagy eladóval?

Figyelt kérdés
Egy ilyen indokkal, hogy mivel szolgáltató iparba dolgozik megérdemli, hogy valaki jól bánjon vele! Tudva, hogy ebbe a helyzetbe ő fordítva leordítaná a fejem!
2009. dec. 27. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondolom nem egy bányarémmel kedveskedett

Amidala

2009. dec. 27. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Udvarias és rendes embernek tartanám.
2009. dec. 27. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanezt csinálnám vele, ugyanezzel a válasszal.
2009. dec. 27. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Tipikus nő vagy, aki mindenbe beleköt. Nehogymár ne lehessen az a szerencsétlen férfi udvarias és normális..
2009. dec. 27. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
csak fordított helyzetbe én kapnék,hogy mit mosolygok arra a pasira vagy bármi vagy az lenne,hogy biztos valami közöm volt hozzá
2009. dec. 27. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nap mint nap megteszi. És én örülök neki, hogy kedves az emberekkel. Eszembe nem jutna ezért féltékenykedni.
2009. dec. 27. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
az Én párom is ilyen volt, jobb mintha bunkó lenne nem?
2009. dec. 27. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd,ha ugyanilyen "jól bánik" a vízvezetékszerelővel,a villanyszerelővel,a rovarírtó gázmesterrel,a postással,a kukással,a kéményseprővel,mert ugye ők is a szolgáltató iparban dogoznak,akkor nagyon jólnevelt.Dícséret a szüleinek!

De,ha nem így van,akkor ordítsd le a fejét,hogy legalább a társaságodban ne flörtöljön:)

2009. dec. 27. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Engem szeret, miért ne viselkedhetne más nővel is emberként?

Egyébként add vissza neki, és ha leordít akkor közöld, hogy neked is ilyen rosszul esett, csak te tűrtőztetted magad.

2009. dec. 28. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!