3 gyerekkel ismerkedni? Vajon lehetetlen vállalkozás lenne?
Figyelt kérdés
miért nem értik meg a pasik h a 3 gyerek miatt nem tudok és nem is akarok beleugrani semmibe sem pár hét alatt ?
miért nem értik meg h szeretném ha szépen lassan haladjon a dolog ?
miért kell ezt is rapid módon csinálni?
2014. máj. 9. 07:57
31/33 anonim válasza:
Érthető a felindulásod. Totál gáz, hogy pár perces beszélgetés után mindenki találkozni akar és minél előbb ágyba bújni. Azt tudom tanácsolni, hogy ne is foglalkozz az ilyenekkel. Arra sem érdemesek, hogy az ember kiakadjon rajtuk. Majd jön egy olyan partner, aki érezni fogja a tempódat és számára is megfelelő lesz. Sajnos a normális és korrekt ember jóval kevesebb mint a másfajta... ezért több időt kell rájuk várni. Kitartás!
32/33 anonim válasza:
Van nekem 1 ismerösöm, kb 7-8 hónapja össze jött egy 7gyerekes anyukával, a srác most 31éves ja és most közös babát is akarnak ,ugyhogy nem lehetettlen csak nehéz,ki kell fogni. : )
33/33 anonim válasza:
Jó tanács: Hagyd ezt a netes randizást, ismerkedj utcán, munkahelyen, ahol tényleg megtudod ismerni. Az ilyen vakrandis,netes stb. ismerkedésnek köszönhetően nem egy drogos, depis csajba sikerült belefutnom.
2-3 hónapig együtt voltam egyel és szilveszterkor elmentünk bulizni kicsit, nem látszott rajta semmi. Az újévem azzal kezdődött hogy a konyhában felvágta az ereit, holott buli után nagyon vidám volt. Ilyet senkinek nem kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!