Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 gyerekkel ismerkedni? Vajon...

3 gyerekkel ismerkedni? Vajon lehetetlen vállalkozás lenne?

Figyelt kérdés

miért nem értik meg a pasik h a 3 gyerek miatt nem tudok és nem is akarok beleugrani semmibe sem pár hét alatt ?

miért nem értik meg h szeretném ha szépen lassan haladjon a dolog ?

miért kell ezt is rapid módon csinálni?

2014. máj. 9. 07:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
8 Mi a sok?:D Ember ne szórakozz..vagy mással, de ne velem:)
2014. máj. 9. 08:37
 12/33 anonim ***** válasza:
Szamuráj te kezdted! És igen , annyit nem adok!
2014. máj. 9. 08:39
 13/33 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező én férfi vagyok, 28 (gondolom fiatalabb vagyok, mint te, nem vagyunk egymás célcsoportjai), de hadd mondjam el a saját véleményemet.

A férfiak is párt keresnek hidd el (hogy ki mire, az másik kérdés), és sajnos a férfiaknak általános tapasztalata, hogy a nők húzzák az agyukat. Ezt 1x kell átélni, utána mindenki megesküszik, hogy soha többet ilyet.

Ezért az ismeretségi körömben a legtöbb férfi úgy ismerkedik, hogy ha szimpatikus, akkor gyorsan randi, és ha (a nő) nem tudja eldönteni max 5-6 randi után, hogy akar-e többet, akkor kuka (és én szerintem még nagyon-nagyon konzervatív vagyok, sokan már az 1-2 randi után szexet akarnak), ugyanis valószínűleg csak az időmet húzza.

A kérdésedből az tűnik ki, hogy csalódott vagy amiatt, mert vélhetőleg a férfiak nem fogadták el a te tempódat. Nos, van egy rossz hírem, a nők nagyobb részének semmi gondja nincs a "gyors" randizással, és ebbe nagyon szívesen belemegy. És amíg ők megadják ezt az ismerkedni vágyó férfiaknak, addig nem fognak rád várni. Sajnos te a gyerekek miatt ráadásul hátránnyal is indulsz.

Hadd kérdezzem meg, mi a bajod a gyors randizással?

2014. máj. 9. 09:02
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
Na vajon mi a baj a gyors randizással? 3 gyereket eltenni addig valahova az kőkemény szervezéssel, idővel jár. És akkor persze mindig közbe is jöhet valami miattuk. Szóval megértem az anyukát, viszont a pasikat is, akiknek ez nem fekszik.
2014. máj. 9. 09:08
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező vagy sürgősen változtatsz ezen a felfogásodon, vagy belenyugszol, hogy senkinek sem kellesz!
2014. máj. 9. 09:11
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

55%-osra ne adj, össze vissza beszél szegény feje:D

Volt kolléganőm: 155-160 magas, 100kg 3 gyerekkel(kicsitől-kamaszig széles volt a paletta), megismert egy pasit, pasi beleesett, a tenyerén hordta, hordja, a gyerekekkel tök jó kapcsolata van a fazonnak, és neveli is őket, tehát nem csak jópofizik)-de szó szerint, öröm volt látni őket. Pár éve szült a srácnak egy kislányt és évek óta házasok.

2014. máj. 9. 09:18
 17/33 anonim ***** válasza:

huncut szamuráj:

[link]

2014. máj. 9. 10:07
 18/33 anonim ***** válasza:
17 Tévedsz, személyesen ismerem az illetőt, rengeteget segített nekem mikor szükségem volt rá:D De nem foglak győzködni:DD Az, hogy te ilyen vagy, azt tudom sajnálni:D
2014. máj. 9. 10:13
 19/33 A kérdező kommentje:

28 évesnek : a te válaszod azért nem releváns mert a te célcoportodban elég kevés a 3 gyerekes anya, 25 év körüli nők persze h el tudnak akár 1-2 nap alatt menni randizni ..... És mint irták nekem ez külön szervezés kérdése .... Ismerkedni gondolatotcserélni neten keresztül is lehet, és nekem ez az elsődleges, nem akarom h a kémia is bejátszon addig amig nem érzem h megfelelő lenne a pasi, nekem nem kell 5-6 randi ahoz h felmérjem megfelel e, gondolj bele h mi van akkor ha kiderül a gyerekekkel nem tud mit kezdeni ? Ha itt nincs rendben a dolog akkor pár hét és a gyerekek üldőzik el ... ha meg ez okés, akkor mi van ha megszeretik és a pasi mégis lelép ?

Érdekes h aki meg okés lenne az vagy kapcsolatban van és kvázi szeretőnek akarna vagy a föld tulsó felén lakik ... Aki meg közel lenne .... Am meg rengeteg olyan psai jelentkezik aki cirka 10-15 évvel fiatalabb ... Mit kezdjek velük ? Ok jó dolog de ez már egy másik korosztály ... És ha gyereket szeretne ? Ennyi idősen egy 4. Gyerek ????? Ok még beleférne a koromba de fel is kell nevelni ami nem pár év

Selejtezek is rendesen :-) és érdekes mert ált az a vélemény h nem nagyok az elvárásaim de ami kevés van abból nem engedek ! Ilyen az h nem rohamléptekben megyek egy kapcsolat fele ...

2014. máj. 9. 10:49
 20/33 A kérdező kommentje:

Magával a randival semmi bajom :-) csak azza ahogy ezt elő nem készítik ... Pl

-chat, szia tetszel holnap ráérsz ?

-szia, beszélgessünk és kiderül :-)

- ja te is kamus vagy ?

Kilép

2014. máj. 9. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!