anyáékkal megvolt beszélve,hogy én veszek neki mixergépet,meg veszek tesomnak telefont,ők meg vesznek nekem palacsintasütőt,meg olyan nagy álló fogast amit üzletekben látni...nah ehelyett vett egy 1,2méteres szobainast,amire nem tudok akasztani semmit,mert 2 nadrágtol összeesik:S és drágább volt,mint az állófogas...és nem cserélhető...
páromtol órát kaptam,ráadásul drágát,pedig tudja,hogy allergiás vagyok minden fémre...mire lehet kicserélni? semmire egy órásnál:S van diszórám...
öcsémtől kaptam a legszebb ajándékot...8 éves...wcpapirgurigábol meg szalvétábol csinált szalvétagyürüt...fixen szivből jött
2010. jan. 4. 18:41
22/34 anonim válasza:
Kaptam egy sapkát meg egy nadrágot, de ez is jól esett hogy, kaptam valamit. Laptopot szerettem volna.
2010. jan. 4. 20:45
23/34 anonim válasza:
Gondolom most kézzel fogható dolgokra gondolsz... Én ajándékokat kaptam, amelyeknek nagyon örültem. Amire vágyom, azt általában megveszem magamnak.
2010. jan. 4. 21:28
24/34 anonim válasza:
Többnyire igen, bár anyám elég rosszul tud választani és most is beletrafált, mert egy olyan pulcsit vett ami nem tetszik,de úgy tettem mint ha örülnék neki és csak otthon hordom, így legalább lárja hogy viselem.Amúgy én pénzt kértem és kaptam is(bár nem túl sokat,de annak is örültem, mert jó helyre fog kerülni)
2010. jan. 5. 06:57
25/34 anonim válasza:
én nem:( semmi mást nem kértem, csak egy pozitív terhességi tesztet. Nem jött össze és ezért borzalmasan csalódott vagyok.
22/L
2010. jan. 5. 07:25
26/34 anonim válasza:
Én már évek óta egyszer sem kaptam olyan ajándékot, amiről ne tudtam volna, mivel magamnak veszem. Kapok X összeget, és olyat vásárolok belőle, ami nekem tetszik. Így sajnos elmarad a meglepetés.
2010. jan. 5. 13:32
27/34 anonim válasza:
nem :( de ez van. Örülök annak ami van és kész
2010. jan. 5. 14:02
28/34 anonim válasza:
Olyat kaptam amilyet szerettem volna egy telefont a páromtól aminek nagyon örültem mert már vagy öt éve nem volt új telóm és a mostani már nem volt az igazi kezdett minden baja lenni tehát ez most jól jött. Mi általában hasznos dolgokat veszünk egymásnak így mindig örülünk neki!!!
2010. jan. 5. 15:13
29/34 anonim válasza:
Igazából semmire sem vágytam. De még szeptemberben nézegettem a netem egy gyönyrű albumot, és sóhajtoztam, hogy jó lenne nekem is egy ilyen. Aztán el is felejtettem az egészet.
De a Jézuska nem! ;)
2010. jan. 5. 15:42
30/34 anonim válasza:
Igen, azt kaptam, bár nem számítottam rá. Egy telefont szerettem volna, mert a régit ellopták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!