Hogyan közöljem a családommal, hogy mellimplantátumot szeretnék?
Már rég túl vagyok azon az életkoron, mint amennyi most te vagy. De valamikor én is ugyanúgy szenvedtem a semmi mellem miatt, akárcsak te! Ezt sajnos csak az értheti meg teljesen, akinek nulla melle van...
Szerintem 20 évesen már megcsináltathatod. Szoptetni a tévhittel ellentétben, lehet! A tejmirigyeket nem vágják át, de ezt egy doki ha sor kerül rá, majd elmagyarázza pontosan.
Sajnos a mell az a testrész, amin sem fogyókúrával, sem sporttal nem lehet javítani.
Családoddal nem tudom, milyen viszonyban vagy, ha lehet velük erről beszélni, próbáld higgadtan megmagyarázni, hogy ez neked miért fontos.
Azzal viszont legyél tisztában, hogy ez sem lesz semmiség a hasadhoz képest. Első napokban iszonyú fájdalmaid lesznek, egyedül nem tudsz még az ágyból sem felkelni.Segítségre mindenképp szükséged lesz!
Sok sikert!
Ez érdekes dolog... Mármint a mellméret
Nekem is állandó küzdelmem volt miatta, hogy nincs
18 éveeen nem is volt, csak a melltartóm..
Én is akkoriban fogytam( bár nem volt súlypromlémám)legelőszőr kb a mellemről üntek el az alik létező zsírpárnák...
Atpzőta nincs nagy, de teljesen normális méreteim annak.
A,ikor rendeződötta. Súlyom, 19 éves koromban, akkor kezdett el a mellem is nőni..
Legalábbis nekem
Kb 22 re lett akkora, amekkora..
Most sincs nagy, de 75C -meltattót hordok mert a75b szorít a mellemnél, a80b -nagy a kerülete, és laza, a mellemet középrehúzza bénán..
Így alaltam eg a 75/c t..
Sm alapjan nem kellene ekkora, mégis ez a jó( nincs akkora mellem, mint az átlag c sarasoknak..
Hanem tök átlag kis mellem van..( széles mellkassal, emiatt más ívű kosár kell)
Ennek ellenére bennem is egvan, hogy szeretnek implantátumot..
Nem nagyot, nem is kell nekem nagyonbb, hanem kerekebb, szebb, mivel 27 évesen látszanak rajta a fogyások, hízások..
De csak szülés után, de ha nem lesz rá meg a keret, akkor nem omlok össze már, csak szeretném..
Szerintem ezt még gondold át, tudom, hogy nehéz.. Főleg ilyenkor nehéz racionálisan gondolkodni..
Nem vagy még elégedett magaddal..
Még a válozás előtted van...
Ha tiniként votal kövér, akkor nem az történik, mint általában a kövér nőkkel, hgy nagy mellül esz..
Én mindig azt láttam,mhogy a fejlődés előtt elhízott lányoknak mindig 0 mellük volt.
Majd a megfelelő súllyal ( 60-65 kg) fogod azt latni, hogy mi a helyzet, de csak ha stagnált a súlyod pár hőnapig..
Szia. Először egy szakemberrel rakd renbe a lelked. Hiszen egy éved még biztosan van. Aztán ha rendbe vagy akkor gondolkozz a cici problémádon.
Pasiként annyit mondhatok, hogy sose a mell mérete alapján választottam. 100x fontosabb, hogy belül mi van mint a mell mérete.
Attól tartok, hogy hiába csnáltatnád meg akkor sem lennél hosszú távon boldog.
"Gondolj arra is, hogy időnként új műtétre lesz szükséged. De hiába lesz nagyobb melled, a férfiak többsége nem szereti a műmelleket."
1. Most már 30-40 éves garancia van az implantátumokra, ilyen időközönként meg a test öregedése és változása miatt lehet szükség korrekcióra. Amúgy már régen nem kell "néhány évente" cseréltetni.
2. Ha ésszel választ méretet és jó a sebész, akkor a pasi nem fogja megmondani, hogy természetes-e a mell vagy mű, maximum, ha megtalálja a heget.
Kérdező, amit fontos szem előtt tartani:
- csak akkor csináltasd meg, ha már elérted a véglegesnek szánt súlyodat, egyébként keserű csalódás lehet belőle
- NAGYON körültekintően válassz sebészt, ugyanis sok a behízelgő modorú, de kókler sebész. Sajnos számos olyan esettel találkoztam, amikor szövetkárosodás és sok-sok sikertelen korrekciós műtét lett az eredménye a rossz orvosválasztásnak.
"Ha ésszel választ méretet és jó a sebész, akkor a pasi nem fogja megmondani, hogy természetes-e a mell vagy mű, maximum, ha megtalálja a heget."
Addig tart a "nem fogja megmondani, hogy természetes-e", amíg nem fogja meg. Attól kezdve minden pasi tudja, hogy igazi vagy mü, mert teljesen más érzést ad az egyik és a másik.
A legtöbb férfi sokkal inkább akar kismellü nöt, mint olyat,aki tele van müanyaggal. Akinek meg CSAK a mellméret a fontos, azzal nem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!