Tényleg minden nő (kapcsolatban élő, egyedülálló) tudna válogatni jelentkező férfiak közül? Mert olyan sokan ezt hangoztatják. Miért? Olyan szépek, vagy miért?
Figyelt kérdés
Az lényegtelen hogy szex,vagy komolyabb kapcsolatra.
Én miért nem érzem úgy,hogy tudnék,ha akarnék?
Nem is akarok(10 éves kapcsolatban élek,meg is tudom számolni,ennyi idő alatt hány embernek tetszettem,akiről tudtam.)Nagyon kevés.
Zavar,mert mindenki hangoztatja,hogy egy nőnek de könnyű lenne felszedni valakit.
Ilyet sose tudnék gondolni sem!Inkább azt hogy:mi tetszik bennem,hogy pont én?
Ha most ismerném meg a páromat,szerintem rám se nézne!
2014. máj. 1. 15:39
21/24 anonim válasza:
Ez szerintem is így van. Egy nő, ha akar, talál magának akár egy nap alatt is partnert, de hozzáteszem, nem hosszú távra, csak egy-egy éjszakára. Én is tudom, kit kellene ehhez felhívnom a telefonkönyvemből, de sosem tenném, mert boldog házasságban élek. Hogy külső kérdése-e? Nem tudom.
23/24 anonim válasza:
lehet hogy többnek tetszettél, csak nem mutatták ki, mivel tudták hogy párod van.
24/24 anonim válasza:
a bárkit megkaphatna alatt többnyire arra gondolnak (szerintem) hogy lenne aki megkettyintené. Szerintem ez nem egy nagy teljesítmény ha nem vészesen ronda az illető nő. Én is találnék a 10 ujjamra bárkit de a lényeg abban van hogy nem "bárki" kell... Aki el is venné, az már más tészta. És az érték valahol itt kezdődik - mert ez magában rejt sok más erényt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!