Ki érzi úgy, hogy neki elég szűk baráti kör, és boldog így?
Szia! Nekem két igazi barátom van, és egyáltalán nincs nagy haveri társaságom. Nagyon jól érzem magam így, és tudom, hogy erre a két emberre mindig számíthatok.
Amit írsz egyébként, az nem baráti kör, hanem haveri. Nagy baráti kör szerintem nincs, haverból van sok, igaz barát 1-2 van. Ez abból is látszik, hogy barátok nem ferdítik el a valóságot, nem tesznek egymás alá, nem sértődnek meg.
A szingliség viszont nem jó dolog :) Bár, ha az ember szakít, akkor utána teljesen normális, hogy egy ideig élvezi a fellélegzést és a szabadságot. De ez nem azt jelent, hogy ha kapcsolatban vagyunk, akkor nem lehetünk szabadok, csak az akivel éppen voltunk, nem volt megfelelő. Majd jön más, aki jobb lesz :)
Nekem, anno, tiniként volt egy nagy baráti köröm. Sok volt a balhé, a kavarás. Nem hittem volna, hogy a felnőttek is képesek ilyenre. (mindig magamból indulok ki, nem vagyok tökéletes, de nem vagyok képes a kétszínűségre, az árulásra, stb.)
Nekem 1 igaz barátom van, pár haverlány, és így jó.
Párom van, hála. Ha jobb körökbe keveredsz, akkor nem lesz baj neked se a párkapcsolattal, de persze ahogy érzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!