Kiköltöznétek örökre külföldre?
Szívem szerint igen. Múlt évben meg is találtam azt az országot, ahol az biztos, hogy boldog tudnék lenni egyszerűen annyira gyönyörű, és az emberek mentalitása is közelebb áll az enyémhez. Rengetegszer mikor meglátom a gondolataimban, vagy csak ha képet mutatnak az országról, hát a szívem összefacsarodik, és legszívesebben sírnék naphosszat, hogy mikor láthatom azt a helyet újra.
Viszont sajnos a valóság az, hogy nem tehetem meg, hogy örökre kiköltözzek külföldre, ugyanis egyedüli gyerek vagyok, és tudom, hogy ha nem Magyarországon telepedek le, akkor borzasztó fájdalmat okozok a szüleimnek. Úgyhogy a külföldi lét nekem csak sajnos egy gyönyörű álom marad mindörökre, a Jóistenhez pedig azért imádkozok, hogy minnél többször többször láthassam, és más új országokba is el tudjak jutni majd.
30 vagyok, most úgy gondolom nem vágnék már bele mert itthon épül a jövőm/jövőnk, de ha újra 20-22 éves lennék akkor kimentem volna németbe vagy olaszba melózni és tuti ottmaradtam volna.
Gyereket iskola befejezése után (lehetőleg fősuli de ha az esélytelen akkor középsuli után asszem)
külföldön nem érezném magam huzamosabb ideig jól. valamikor biztos haza kellene jönnöm.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!