Ha valakivel interneten keresztül ismerkedtem meg, de azt érzem hogy ő nem bízik bennem, mivel érdemelhetném ki bizalmát?
Egészséges férfi nem igényel csak lelki társ barátnőt, nem vesztegeti ilyenre idejét, energiáját, pénzét. A nőt ölelni, érezni jó.
Azért jó esetben nők is elnézik első randin, ha jól nézel ki, hogy kicsit megszeppensz tőlük(ez önigazolás is nekik saját ellenállhatatlanságukra). De ha akkor eldöntik már, hogy testileg nem jössz be nekik, akkor kár sunyin barátkozva közeledni hozzájuk.
14: "Egészséges férfi nem igényel csak lelki társ barátnőt, nem vesztegeti ilyenre idejét, energiáját, pénzét."
Te mekkora egy idióta vagy. Miért ne lenne egészséges, ha vki egy nő társát férfi létére csak barátnak megszeretne tartani? Szerintem inkább te vagy a beteg, hogy így gondolkodsz!
velem is csináltak már ilyet a neten, hogy nem bízik bennem, meg hasonló, az lett az egészből hogy állandóan nekem kellett bizonygatnom, hogy de igen én nyitott vagyok felé, stb csakhogy ez már átlendült abba, mintha én futnék utána.
újabban az ilyeneket én már úgy reagálom le, ahogy te gondolod és pont.
furdalja őt a lelkiismeret, hogy nem ismer meg, vagy nem lesz semmi én nem fogok egy "idegenért" "harcolni". bizonyítson ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!