Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel interneten...

Ha valakivel interneten keresztül ismerkedtem meg, de azt érzem hogy ő nem bízik bennem, mivel érdemelhetném ki bizalmát?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Legyél nyitottabb könyv előtte. Amikor neten ismerkedtem megadtam facebookos elérhetőségem, és ott láthatták csajok, hogy élek, kik a barátaim, családom, hol tanultam, dolgozom, ez pedig segítette, hogy bízzanak bennem.
2014. ápr. 29. 14:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Személyesen nem találkoztunk és sajnos erre amúgy sincs esély! De mint barát nagyon szeretném, ha megmaradna ő nekem és őszintén beszélgethetnénk egymással. De hát ugye a bizalom.................
2014. ápr. 29. 14:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Ő mennyire nyílik meg neked?
2014. ápr. 29. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Egészséges férfi nem igényel csak lelki társ barátnőt, nem vesztegeti ilyenre idejét, energiáját, pénzét. A nőt ölelni, érezni jó.

Azért jó esetben nők is elnézik első randin, ha jól nézel ki, hogy kicsit megszeppensz tőlük(ez önigazolás is nekik saját ellenállhatatlanságukra). De ha akkor eldöntik már, hogy testileg nem jössz be nekik, akkor kár sunyin barátkozva közeledni hozzájuk.

2014. ápr. 29. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:

14: "Egészséges férfi nem igényel csak lelki társ barátnőt, nem vesztegeti ilyenre idejét, energiáját, pénzét."

Te mekkora egy idióta vagy. Miért ne lenne egészséges, ha vki egy nő társát férfi létére csak barátnak megszeretne tartani? Szerintem inkább te vagy a beteg, hogy így gondolkodsz!

2014. ápr. 29. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:

velem is csináltak már ilyet a neten, hogy nem bízik bennem, meg hasonló, az lett az egészből hogy állandóan nekem kellett bizonygatnom, hogy de igen én nyitott vagyok felé, stb csakhogy ez már átlendült abba, mintha én futnék utána.

újabban az ilyeneket én már úgy reagálom le, ahogy te gondolod és pont.

furdalja őt a lelkiismeret, hogy nem ismer meg, vagy nem lesz semmi én nem fogok egy "idegenért" "harcolni". bizonyítson ő.

2014. ápr. 29. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Saját honlap megmutatása, ha van profilod valahol ismerősökkel, akkor az, ha valaminek az igazságtartalmában kételkedik a kiléteddel, igazmondásoddal kapcsolatban, akkor bebizonyítani az ellentétét.
2014. ápr. 29. 18:11
 18/20 mustafa33 ***** válasza:
Még nekem is feltűnt már, hogy egyszerre több nevet is használsz és válaszolgatsz saját magadnak. Ráadásul egyszer férfiként egyszer nőként. És te kérdezel úgy, hogy adod az őszintét? Ezt sajnos, vagy szerencsére már régen eltoltad. Így biztos nem érdemelsz ki bizalmat. Ja, és mikor ide kattintottam még ki volt írva a kérdésnél a neved: kokoszák, de mire a második mondatomat befejeztem már nincs ott. Szóval ÍGY nemhogy nehezen, hanem sehogy sem fog bízni benned.
2014. ápr. 29. 22:40
 19/20 Szuaszin válasza:
Mondjuk írd rá a lakásod! :)
2014. máj. 4. 13:18
 20/20 anonim válasza:
Talán, ha elsétálnál négykézláb a Gangeszig és ugranál egy indiánfejest...
2014. máj. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!