Meghalt az anyukám, hogy lehet ezt ép ésszel túlélni?
Tegnap éjszaka meghalt az anyukám, van egy tizenhat hónapos fiunk a férjemmel, de egyszerűen nem tudtam fenyőfát díszíteni, főzni, nincs nálunk semmi, csak a becsomagolt ajándékok, és a nagy semmi.
Együtt laktunk anyuval, a kezem között halt meg, hirtelen történt az egész. Hogy lehet ezt átvészelni, folyamatosan sírunk, állandóan anyut hívom magamban. Hogy leszek gyerekből hirtelen anyuka, hogy állom meg a helyem, nincs már senkim rajtuk kívül, anyu itt hagyott, ennyi volt?
Hova lesz a szeretet, amit irántunk érzett, reszketett értünk, az utolsó szavai is azok voltak, h hadd maradjon itt még velünk, a kisunokájával.
Köszönöm szépen, igyekszem, én is azt érzem, h lát, mikor mosdattam szinte hallottam, h ne úgy, ne azt a zoknit stb.
Tüdővizesedés vitte el egyébként, már régóta beteg volt, számíthattunk rá, egyre gyengült, de pár napja jobban volt, tett vett, rendben volt a cukra, a vérnyomása.
Most könnyebb lett, jó volt leírni. Köszönöm.
Most látom hülyeséget írtam:
"ír gyerekgázoló apukája" szóval arra az apukára gondolok, akinek a 2 gyerekét elgázolta egy ír üzletember és talán most leültetik. Amúgy a többi igaz, nem csak vigaszként írtam, hanem így van.
Őszinte részvétem!
Sajnálatos,hogy pont most igy karácsonykor vesztetted el azt aki a legközelebb állt hozzád,az Édesanyád!Nem mondo,hogy próbáld elterelni a figyelmedet mással,mert a gyász egy időszak..,át kell élni,és el kell engedni Anyukádat(tudom nem könnyű..,én 2 éve vesztettem el..)
Gondolj a vele töltött szép emlékekre..,de gondolom a férjed is melleted áll és segit a feldolgozásban!Sok erőt kivánok!!!
Hagyjátok már szegényt! Meghalt az anyukája, és nektek kéne bizonygatnia, hogy igaz?! Ha nem hiszed el ne írogass...
Fogadd őszinte részvétem:( Nekem még él az anyukám de 6 éves voltam mikor apukám meghalt. Idővel majd jobb lesz, most nyugodtan sírj; gondolj arra, hogy ott van veled a családod. Semmiképp se fordulj magadba, ne hagyd el magad! Még egyszer részvétem!
részvétem! :(
idővel könnyebb lesz.
mindenki túléli ép ésszel, hiszen ez az élet rendje, hogy először a szülők mennek el. szinte mindenki túléli a szüleit, és mégis utána tudnak felhőtlenül boldogok lenni, mosolyogni.
tudom, nagyon nehéz lehet most, biztos az is lesz még egy darabig, de lassan enyhül majd a fájdalom, hidd el.
(nem tartozik ide, de amit nem lehet ép ésszel túlélni, az a fordítottja, mikor a gyerek megy el előbb, az valami borzalmas lehet, na, az az, ami nem természetes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!