Mostohatestvérrel kezdetben milyen volt a viszonyotok?
mostohatestvérről nem tudok nyilatkozni, de 12 évesen kaptam egy mostohaunokatesót, akivel egykorúak vagyunk :)
mindketten 12 évesek voltunk, amikor összekerültünk, nem lakott nálunk (hála az égnek), de nagyon gyakran itt volt, volt, hogy mindennap
kezdetben gyűlöltük egymást, ott tettünk keresztbe a másiknak, ahol csak tudtunk
utána az évek során valahogy kibékültünk és ma már tökre szeretjük egymást :)
Anyukám új férjénrk 2gyereke van. 16f és 18l
Hároméves voltam amikor a szülők összeköltöztek. Jól elvoltunk, együtt laktunk. A gyerekek nem annyira szeretik/szerették anyámat mert a "kedves" nagyi és az anyjuk ellenünk uszítja őket. Ezt leszámítva mindig tudtunk játszani kicsinek. A lánnyal szoktam veszekedni de amúgy szeretem nagyon mintcegy testvért. A fiú kicsit fura, de vele is együtt tudok élni
13/L
1. házasság apámnál: én 13, mostoha 12 éves, kezdetben borzalmas viszony, majd megkedveltük egymást, úgy 1 év alatt. Azóta mintha valódi tesóm lenne, pedig már elváltak...
2. házasság apámnál: én 19, mostohák 16 és 18. Minden sima ügy volt, kezdetektől fogva jó a kapcsolat, segítünk egymásnak, stb.
3. házasság, első anyámnál: én 23, mostohák 23, 21 és 19. Csak a 21 évessel (aki már 23 azóta) van jó kapcsolatom, a többiekkel beszélünk néha, de nem vagyunk számottevő részei egymás életének, de lehet, hogy csak azért, mert akkor már külön éltem.
Üdv: 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!