Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bölcsis korúval hogy szerettes...

Bölcsis korúval hogy szerettessem meg magam?

Figyelt kérdés
Több napig kell majd vigyáznom az unokahúgomra. 3 éves, tündéri, nagyon szeretem/szeretném, viszont ő nem marad el velem. Olyan mintha félne tőlem vagy nem is tudom, ebben a korban még nem olyan közeledőek. vagy én vagyok egy szörnyeteg? :(( Mit tegyek hogy el legyen velem? Próbálok hozzá beszélgetni, csalogatni játszani, de inkább mamás. Nekem meg rosszul esik, olyan szörnyen érzem magam ilyenkor. Vagy érzi rajtam hogy olyan görcsösen állok hozzá?? Bármi tippet szívesen veszek. Köszönöm

2014. ápr. 25. 17:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak velem lesz hanem nagyszülőkkel is. Elég messze laknak így ritkán látom őt, ezért is nehezebb. Nyilván ha a szomszédban lakna teszem azt könnyebb lenne. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!