Bölcsis korúval hogy szerettessem meg magam?
csak szeresd.. a gyerekeknek elég ennyi...ők az érzelmekből értenek igazán.. ha szereted és ezt kimutatod, akkor ezt kapod vissz
ne erölködj.. ha görcsös vagy ő is az lesz
Szerintem érezheti rajtad, sokakon érződik.
Nem kell rajta görcsölni ennyit. Csak foglalkozz vele.
Mennyi időt töltött veled? Mennyit foglalkozol vele? Én nem hagynám ott a gyerekemet, ha látnám rajta, hogy tart tőled. Reggeltől estig leszel vele? Ez szerintem hosszabb folyamat lesz. Az én lánykám 3 évesen szeretett gyöngyöt fűzni, fodrászkodni, mondókás, énekes könyvből énekeltem, mondókáztam neki, rajzolni, gyurmázni, bújócskázni, szerette ha bevontam a feladatokba (pl.ruhák összehajtogatása, porszívozás), lufizás, buborékfújást. Ne görcsölj rá, szeresd nagyon. A kicsik ösztönösen érzik, hogy ki hogy viszonyul hozzá.
Kislányom júliusban lesz 4 éves. Imádja a nővéremet. Kiskorától kezdve ott volt és amikor már akkora volt, hogy lehetett vele játszani, végig azt játszottak/játszanak, amit akar.
Sok sikert, biztos meg fogod oldani :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!