Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bölcsis korúval hogy szerettes...

Bölcsis korúval hogy szerettessem meg magam?

Figyelt kérdés
Több napig kell majd vigyáznom az unokahúgomra. 3 éves, tündéri, nagyon szeretem/szeretném, viszont ő nem marad el velem. Olyan mintha félne tőlem vagy nem is tudom, ebben a korban még nem olyan közeledőek. vagy én vagyok egy szörnyeteg? :(( Mit tegyek hogy el legyen velem? Próbálok hozzá beszélgetni, csalogatni játszani, de inkább mamás. Nekem meg rosszul esik, olyan szörnyen érzem magam ilyenkor. Vagy érzi rajtam hogy olyan görcsösen állok hozzá?? Bármi tippet szívesen veszek. Köszönöm

2014. ápr. 25. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

csak szeresd.. a gyerekeknek elég ennyi...ők az érzelmekből értenek igazán.. ha szereted és ezt kimutatod, akkor ezt kapod vissz

ne erölködj.. ha görcsös vagy ő is az lesz

2014. ápr. 25. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Meggyőződésem hogy ráfigyeléssel,meghallgatással a legmorcibb gyerek is megszelidíthető.Kezdésként menj át gyerekbe és játssz a játékaival,táncolj,mókázz egyedül.
2014. ápr. 25. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy idő után nem bírja ki h ne kapcsolódjon be a játékba.Onnantól kérdezgesd bármiről ami vele kapcsolatos.Hálás lesz érte!De rátukmálást sokuk nem szereti.Ő fog nyitni.Hajrá! Előző voltam.
2014. ápr. 25. 17:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szeretem én azzal nincs baj, próbálok mókázni a kukucsolást mindig is szerette pl, tudom még most is, de azt is pl én csinálom nem mosolyog meg semmi :((
2014. ápr. 25. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem érezheti rajtad, sokakon érződik.

Nem kell rajta görcsölni ennyit. Csak foglalkozz vele.

2014. ápr. 25. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Mai napig emlékszem gyerekkoromból, hogy aki nagyon belemászott az arcomba, "nagyon akart", attól ösztönösen elhúzódtam. Aki kellő távolságból derűsen érdeklődést ébresztett, nem figyelt KIZÁRÓLAG rám, az elkezdett érdekelni egy idő után.
2014. ápr. 25. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is játssz egyedül, kacagj hangosan a saját játékodon, de úgy h őt ne vedd észre. Aztán figyeld meg ahogy megpróbál bekapcsolódni a játékodba. ;)
2014. ápr. 25. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Csoki.
2014. ápr. 25. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Minél több időt töltesz vele annál jobban érzi majd magát veled. Vigyél neki valami mintás pillecukrot vagy valami kislányos dolgot.
2014. ápr. 25. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Mennyi időt töltött veled? Mennyit foglalkozol vele? Én nem hagynám ott a gyerekemet, ha látnám rajta, hogy tart tőled. Reggeltől estig leszel vele? Ez szerintem hosszabb folyamat lesz. Az én lánykám 3 évesen szeretett gyöngyöt fűzni, fodrászkodni, mondókás, énekes könyvből énekeltem, mondókáztam neki, rajzolni, gyurmázni, bújócskázni, szerette ha bevontam a feladatokba (pl.ruhák összehajtogatása, porszívozás), lufizás, buborékfújást. Ne görcsölj rá, szeresd nagyon. A kicsik ösztönösen érzik, hogy ki hogy viszonyul hozzá.

Kislányom júliusban lesz 4 éves. Imádja a nővéremet. Kiskorától kezdve ott volt és amikor már akkora volt, hogy lehetett vele játszani, végig azt játszottak/játszanak, amit akar.

Sok sikert, biztos meg fogod oldani :-).

2014. ápr. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!