Nehéz helyzet, ti mit tennétek? (bövebben lejjebb)
Nálunk is ez van..a barátom nagyon gazdag és ez az ajándékokon is látszik.
Ha össze tudok valamennyi pénzt spórolni az ajándékára, akkor én onnantól már nem érzem rosszul magam, mert tőlem ennyire tellett, és ezt szívből adtam neki.
Volt olyan, hogy nem volt semennyi pénzem az ajándékra, olyankor adtam egy rajzot, de olyan is volt, hogy megbeszéltük, hogy ne ajándékozzunk semmit.
Szerintem tudja hogy nem költhetsz rá többet, és nem avval foglalkozik, hogy te kevesebbet költöttél rá. :) Hisz ha szeret, akkor ez nem érdekli.
Em engem ha az ilyesmi nyomasztana, megbeszélném vele, hogy nekem rosszul esik, hogy nem költhetek rá többet,és megmondanám neki, hogy ő is kevesebbért vegyen nekem ajándékot.
Azért sírva ne fakadj...
Ez a gáz ezzel a karácsonyi őrülettel, hogy mindenki az árakat nézi. Kit érdekel??? Kaptam én már rengeteg pénzért olyat amin éreztem, hogy csak le lett kapva a polcról, és kaptam 500Ft-os kulcstartót, amitől meghatódtam, mert tényleg annyira passzolt hozzám. Én férfi vagyok, és egyébként nálunk is hasonló a helyzet.Volt úgy, hogy elvittem a barátnőmet 2 hétre nyaralni, és ő mondta, hogy jaj csak ne legyen drága. De csak azért, hogy ne kerüljön nagyon sokba, nem fogok putri helyre menni, szóval a minőségért fizettem, és ehhez tartom is magam.
Így van ez a ruhákkal is. Vettem már neki egy-két dolgot, és nem az árát néztem, hanem, hogy melyik állna neki jól, mi passzol, és milyen a minőség. Aztán kifizettem. Volt, hogy 500Ft-ért vettem pólót, mert abszolút neki volt kitalálva. És persze volt húzósabb tétel is, mert akkor meg az volt hozzávaló. Ne foglalkozz ezzel, a lényeg, hogy olyasmit vegyünk amiből érződik, hogy a másiknak találtuk ki. Passzol az egyéniségéhez, az ízléséhez, érződik, hogy figyelünk rá. A pénzt nem számít.
F/28
Igen, én értelek, kedves kérdező, és tudom milyen nyomasztó tud lenni, mikor úgy érzed, hogy ő többet ad, meg hogy adós vagy :S
Kedves utolsó Veled vitatkoznék, mert van az a helyzet, hogy a férfi keres csak vagy sokat keres, igen ebben a helyzetben én is megérteném, és nekem sem számítana a pénz, mert szeretem.De gondolj bele a fordított helyzetbe is, nagyon kellemetlen, mikor én spórolok, meg fogcsikorgatva,mert annyira nincs pénzem de tudok neki venni valamit :(, ő meg simán kivág zsebből egy jó pár tízezres ajándékot :(
ez olyan twilight-os :D tudom hogy sokan beszólogatnak ezért, de akkor is olyan. és kész. :D
de amúgy nem hülyeség, ha nagyon zavar, mondd neki hogy x árig vehet neked ajándékot, vagy abszolut ne ajándékozzátok egymást, esetleg csak személyes dolgok. vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!