Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek még rajtam...

Van valakinek még rajtam kívül problémás anyósa?

Figyelt kérdés
Csak olyanok írjanak akinek problémás, mert akinek angyal anyósa van arra nem vagyok kíváncsi.Anyósommal olyanok vagyunk mint a kutya meg a macska, nem tud engem elfogadni,amíg együtt jártam a fiával olyan volt mintha anyám lett volna de az esküvő után közvetlen megváltozott, ez nekem nagyon fáj, mert örültem, hogy lesz mégegy anyám, erre hátbatámadott, és az esküvő óta ellenségként, meg betolakodóként kezel.Írjatok, hogy nem csak az én anyósomon tört ki az "anyós szindróma nevű betegség.
2009. dec. 23. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet az, hogy amíg együtt jártál a fiával, kedvébe jártál a leendő anyósnak, szemet hunytál a hibái felett, de amióta a kisfia elvett, sőt babátok született, azóta már nincs miért udvarolni a drága mamának, mert birtokon belül érzed magad? S anyós pajtás egy kellemetlen tartozék, aki mint tudjuk, úgy jó, ha porhanyós! S mindezt szenteste előtt egy nappal. Nem szényene ez valakinek?
2009. dec. 23. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
"mintha meg akarna ölni" hát tényleg elképesztő mivel engem meg is akart .... de nemsikerült neki még az a jó .
2009. dec. 23. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
kedves 2/1 néh jó ha az ember megbeszéli másokkal a problémáit ha "egy cipőbe" jár velük .Ez nem szenteste kérdése !!!!
2009. dec. 23. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez a sálas dolog csak egy a több száz közül,hogy még az élő fába is beleköt, ez a lényeg!
2009. dec. 23. 21:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Neki szerinetm az a baja, hogy elvette egy "betolakodó nő a kisfiát!
2009. dec. 23. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk is voltak anyós problémák.Amíg jártunk semmi gond nem volt vele, amint kiderült hogy jön a baba, havonta hivogatta a kisfiát Egerbe(Pestről)Aztán mindent kitalált a gyerekről mert fiú lett, pedig ő lányt akart!?!? Én nem foglalkozom már a hülye beszólásaival.Lepereg rólam.Nem is szólok hozzá ha nála vagyunk.Szerencsére ez mostanában nyáron és télen fordul elő pár napig.

Ez a dolog függ a férj/pár hozzáállásától is.Nálunk a férjem elég rövid időn belül eldöntötte én kellek neki a gyerekekkel, nem anyuci.Ha rájön az 5 perc anyósra mikor ott vagyunk, pár perc után ráórdít hogy fejezze be mert nem kiváncsi a hülységeire, nem azért jöttünk!Foglalkozzon az unokáival, a mi életünkbe meg ne szóljon bele.Akkor lesz csak béke, ha anyóspajtás kisfia végre a sarkára áll és rászól, hogy van saját élete,családja, amibe ne szóljon bele!

Ja amúgy a 3. babámat várom aki lányka lesz...anyóspajtás már előre örül, mert lesz egy lány a családban aki majd gondját viseli és kitakarít neki?!?!?! Szerintetek NORMÁLIS?!?!

2009. dec. 24. 07:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért megy el az eszük egyes fiús anyukáknak,amikor a fiuk elveszi a szerelmüket.Én úgy, tudom, hogy éppen mi tesszük boldoggá a fiaikat, miért nem lehet hozánk menyekhez családtagként állni.Miért kell mindig azt nézni, hogy mibe köthetnek bele! Már előre félek a karácsonytól, hogy megint mit fog kitalálni.De annyi biztos, én hárítok, és ha kötekszik, akkor szó nélkül hazajövök, és akkor majd magányában elgondolkodhat(amúgy van férje), hogy mi a fontosabb, fúrni a menyet, vagy a békesség.Az a baj, hogy nem férnek a bűrükbe.Meg már arra is rájöttem, hogy azért írígyek, mert mi még fiatalak vagyunk ők meg már nem.De hát ő is volt egyszer fiatal!Amúgy a saját anyjával is mindig fúrkálódott a háta mögött.Velük lakott a mamika,(pár éve halt meg)de szegény mindig egyedül ücsörgöttt a szobájában karácsonykor,úgy sajnáltam,többször beültem hozzá órákat beszélgetni,de a lányát egyszer nem láttam ott ülni, főleg karácsonykor nem.De még csak fel sem hívták őt a nappaliba.:( Anyósom mindig azon volt kiakadva, hogy anyukája kivételezik az ő hugával.Nah mindegy.Még annyit, hogy a gyerekünk keresztelőjét is elrontotta.Októberben volt,és pont hideg volt, és hát ráadtam a kicsire az Overállt, hogy ne fázzon.És mit kaptam, hogy hogy képzeltem én, hogy Overállban hoztam a templomba.De kérem az Overáll alatt ünneplő ruha volt.Elnézést, hoghy nem vettem neki 15 ezres szövet kabátot arra az egy alkalomra, utána hova adom rá, amúgy meg egy vadi új Overáll volt.És még annyit, hogy azt is kinyilványtotta, hogy nem teccik a lányom ruhája, mert nem hófehér, Fehér blúzban volt, barna elegáns nadrág,barna kardigán és hófehér kötött sapka, és nem én vettem hanem a keresztanyja, tehát nem volt beleszólásom, de hát az én tesóm(nővérem)volt a keresztanya és ő felajánlotta ő megveszi.Csodaszép volt benne a lányom, arról nem tehetk, hogy ő elavult és csak fehéret adna legszívesebben a lányomra.Már azt is megmondta, hogy rózsaszínt nem adhatok rá, mert ő utálja a rózsaszínt.Én meg szeretem, és van sok rózsaszín ruhája.Megsúgom még egy db ruhát nem vett neki, pedig lenne miből.
2009. dec. 24. 08:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnállak!!!

Korábban már írtam (panaszkodtam) én is, és had kérdezzem meg:Olyankor mikor kritizál, nem szólsz be neki semmit vagy nem mondtad még neki soha hogy ne szóljon bele mert ez a ti életetek és a ti gyereketek?Nem azért szültél gyereket hogy kedves anyós pajtás kiélje magát és bepótolja azt amit ő annak idején elmulasztot!!!Én biztos nem állnám meg szó nélkül a dolgokat.És a párod? Ő sem szól rá soha, hogy állítsa le magát? Bár,néha jobb ráhagyni a dolgokat...Én is ezt teszem mostanában,de csak azért mert süket a drága "mama" és már egy egészségeset sem lehet vele veszekedni.Szerencsére 26 órát töltöttünk házon kívül,anyós és após látogatással(elváltak).5 évet öregedtem 1 nap alatt és úgy kimerültem mintha egy hónapig a bányába lettem volna.Iszonyú volt!!! Olyan stressz ez nekem mintha a pokolba mennék!

2009. dec. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!