Van valakinek még rajtam kívül problémás anyósa?
Nálunk is voltak anyós problémák.Amíg jártunk semmi gond nem volt vele, amint kiderült hogy jön a baba, havonta hivogatta a kisfiát Egerbe(Pestről)Aztán mindent kitalált a gyerekről mert fiú lett, pedig ő lányt akart!?!? Én nem foglalkozom már a hülye beszólásaival.Lepereg rólam.Nem is szólok hozzá ha nála vagyunk.Szerencsére ez mostanában nyáron és télen fordul elő pár napig.
Ez a dolog függ a férj/pár hozzáállásától is.Nálunk a férjem elég rövid időn belül eldöntötte én kellek neki a gyerekekkel, nem anyuci.Ha rájön az 5 perc anyósra mikor ott vagyunk, pár perc után ráórdít hogy fejezze be mert nem kiváncsi a hülységeire, nem azért jöttünk!Foglalkozzon az unokáival, a mi életünkbe meg ne szóljon bele.Akkor lesz csak béke, ha anyóspajtás kisfia végre a sarkára áll és rászól, hogy van saját élete,családja, amibe ne szóljon bele!
Ja amúgy a 3. babámat várom aki lányka lesz...anyóspajtás már előre örül, mert lesz egy lány a családban aki majd gondját viseli és kitakarít neki?!?!?! Szerintetek NORMÁLIS?!?!
Őszintén sajnállak!!!
Korábban már írtam (panaszkodtam) én is, és had kérdezzem meg:Olyankor mikor kritizál, nem szólsz be neki semmit vagy nem mondtad még neki soha hogy ne szóljon bele mert ez a ti életetek és a ti gyereketek?Nem azért szültél gyereket hogy kedves anyós pajtás kiélje magát és bepótolja azt amit ő annak idején elmulasztot!!!Én biztos nem állnám meg szó nélkül a dolgokat.És a párod? Ő sem szól rá soha, hogy állítsa le magát? Bár,néha jobb ráhagyni a dolgokat...Én is ezt teszem mostanában,de csak azért mert süket a drága "mama" és már egy egészségeset sem lehet vele veszekedni.Szerencsére 26 órát töltöttünk házon kívül,anyós és após látogatással(elváltak).5 évet öregedtem 1 nap alatt és úgy kimerültem mintha egy hónapig a bányába lettem volna.Iszonyú volt!!! Olyan stressz ez nekem mintha a pokolba mennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!