Van valakinek közületek nagyon problémás a fogazata?
Figyelt kérdés
És ha igen, mi a probléma?
Én már teljesen el vagyok keseredve a fogaim miatt :(
2009. júl. 22. 13:13
1/10 anonim válasza:
nekem törött az első 2, ezenkívül meg nemolyan szép egyenesek, úgyértem az alja, nem egyenes, hanem van amelyik kicsit hegyes, van amelyik ferde. ezenkívül pedig van egy enyhe vámpírfogam, és vannak olyan fogaim, amiknek nemcsak az alja ferde, hanem maga a fog is kicsikét az :D
de én nemfoglalkozom velük, mer nem rosszak, nem sárgák, tulajdonképpen épek:D
2009. júl. 22. 13:19
2/10 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok lány. Nekem fönt jobb első és bal első 4. fogam vagy nem tudom, hogy mondják fönt van amit meglehetne oldani fogszabályzóval de nem akarok fogszabályzót mert egyik ismerősőmnek tönkrementek a fogai tőlle...inkább nem kockáztatok marad így (nem látszik) ne keseredj el a volt osztálytársamnak szinte foga se volt lány létére:S na az már durva.
2009. júl. 22. 13:30
3/10 anonim válasza:
az nem igaz igaz, hogy fogszabályzónál tönkre mennek a fogak. Ha megfelelően vannak tisztítva, akkor nem. Igaz, hogy nehezebb és több időbe telik. Aki erre lusta, annak lesznek rosszak a fogai, aki foglalkozik vele, annak nem.
2009. júl. 22. 22:44
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon problémás... :( Leírom!(hosszú lesz)
12 éves vagyok lány, alul két maradandó fogamat kihúzták utolsó előttieket mind a két oldalon, amiket kihúztak azok előtt van 1-1- tejfog aminek nincs csírája (amiből lenne a maradandó). Azokat benthagyták de a rosszakat kihúzták a leghátsó fogaimat fogszabályzóval a kihúzott helyére húzzák és majd a tejfogamat pótolni kell beültetéssel. De, a tejfogak is rosszak már. Fölül 2 fogamat tömték alul a 2 leghátsóakat, ja és minez azért kell hogy ne összevissza legyen a fogsorom és majd a bölcsességfog csírája az majd még előrébb jön de azok is elvannak egy kicsit görbülve( panoráma röntgenen nézték )... :(
2009. júl. 23. 13:30
5/10 anonim válasza:
3. válaszoló a drága ismerősőmnek attól mentek tönkre a fogai, ahogy felcsavarozták neki a fogszabályzót, azelőtt gyönyörű szép fogai voltak. Na én azért nem fogom kockára dobni a fogaimat. Bármilyen furcsán is hangzik de tényleg attól ment tönkre neki. (2. válaszoló)
2009. júl. 23. 15:58
6/10 anonim válasza:
Egyenesnek egyenesek, csak az a baj, hogy sárgák, pedig rendesen mosom őket, de a doki szerint alapból ilyenek és csak fogfehérítéssel lesznek fehérebbek:S
2009. júl. 24. 23:30
7/10 anonim válasza:
1 tejfogamat tömték, majd kihúzták. Azon kívül még húztak ki hármat. eddig 9-szer tömték a fogam, ebből 3 gyökérkezelt. Azt mondta az orvos, hogy ez nem azért van, mert nem mosnék fogat, hanem azért, mert gyenge a fogzománcom.
2009. júl. 31. 17:25
8/10 anonim válasza:
6 éve (8 éves korom óta) fogszabályozós orvoshoz járok. régen volt éjjeli fogszabim, az rendbehozta de visszaálltak. aztán lett gumis fogtrénerem, de nem bírtam mert nagyon fájt. 12 éves koromban (két éve) rakták fel az állandó fogszabimat, még 1 évig lesz fönnt és aztán 18 éves koromig megint éjszakai lesz. Ezen kívül alul a metszőfogaim belső oldalain nagyon fogkövesedik, és 4 havonta le kell szedetni. ja és lehet hogy majd ki kell vésni az ínyemből még ki nem nőtt bölcsességfogakat mert ha kinőnének összetolná megint a helyéretolt fogakat.
2010. aug. 6. 21:56
9/10 anonim válasza:
nekem nem pucolták ki a lyukas csontfogam, és bazi tömést tettek bele, szó szerint kirohadt a fogam:(:S
plusz majdnem fertőzést kaptam miatta-.-
2010. aug. 8. 22:47
10/10 anonim válasza:
nekem szarok és csúnyák:D
sok a lyukas fogam (az összes fele kb.), és egy kicsit hülyén állnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!