Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő teherbe esik (házass...

Chello kérdése:

Ha egy nő teherbe esik (házasság vagy bejelentett élettársi kapcsolat nélkül) veszélybe kerül -e a teherbe ejtő férfi ingó vagy ingatlan vagyona?

Figyelt kérdés

És hogyan néz ki a gyerektartás ?

Mi alapján és körülbelül mekkora összegeket szoktak meghatározni ?

2014. ápr. 23. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
mi a fene van????? a nő teherbe esik? hát apám, ha nem dugod meg, akkor nem fog teherbe esni, vagy pl húzzál gumit!
2014. ápr. 23. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem teszel apasági nyilatkozatot, akkor indíthat pert bíróságon keresztül, ahol dns teszttel igazolják, hogy a tiéd a gyerek. Ha nem állapodtok meg közösen egy összegben, akkor is tudja vonatni a fizud 20%át. Ha nincs fizud, akkor is kmegitélhetnek minimum osszeget. Ha. Azt sem fizeted, az állam fél évet megelolegez és behajtja rajtad. Szóval próbálj megegyezni, úgy ér a legkevesebb baj és úgy a legkorrektebb
2014. ápr. 23. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
10! pont ezt akartam írni ;)
2014. ápr. 24. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Az új Ptk. alapján már csak fix összegű tartásdíjat lehet meghatározni, a jövedelem százalékában mérhetőt nem.
2014. ápr. 24. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
11-esnél a pont. Ha ennyire félted a vagyonodat, inkább tegyél meg mindent, hogy szerencsétlen nő nehogy teherbe essen. Mindenkinek jobb lenne, a nő nem lesz egyedülálló anya, a gyerek meg nem fog apa nélkül felnőni. Neked meg megmarad a pénzed.
2014. ápr. 24. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként a sok buta oltogató....

Kérdező, élettársak vagytok? Ha igen, akkor mennyi ideje?

2014. ápr. 24. 12:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eddig még nem kerültem ilyen helyzetbe, természetesen a vésekezést tartom elsőnek saját részemről is.

Csupán fel ötlött bennem, hogy mi lenne, ha "baj" lenne.

Utána olvastam picit a gyerektartás dolgának tegnap és amit találtam ahoz képest hasznos volt itt a kapott info miszerint már csak fix összegű gyerektartás van én még a 15-25% -ot láttam oldalakon.

2014. ápr. 24. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!