Ti bevállalnátok, hogy erotikus masszázst nyújtotok a
megélhetésetek érdekében? Elmondanátok a családnak? Ha
nem, hogyan titkolnátok?
11/24 A kérdező kommentje:
A párom nem tud támogatni, mert még tanul. Fővárosról van szó egyébként. Nemrég jöttem el egy élelmiszerboltból a nem megfelelő munkamorál miatt.(értsd: szénnécs.szegetett a boltvezető-helyettes)Jelenleg kb. 30 ezer forintom van, a lakbért május 6.-án le kell adni. (40ezer körül lesz rezsivel) Kajám kb. nincs. Van egy mirelit pizza a hűtőben, ennyi. Más lehetőségem meg a szakmám lenne, de egyetlen munkahelyre sem vesznek fel, ugyanúgy sokat keresnék, ugyanúgy kevés munkával (ráadásul tisztességes munkával), de egyszerűen nem kellek sehová, mert kevés a tapasztalatom.
Szerintem csináld, én nem ítéllek el.
Jól nézel ki hozzá?
2014. ápr. 23. 12:37
Én is itt élek Bp .-en ,szintén albérletben .Mindig találtam munkát .Munkaügyi központba le vagy jelentkezve ? Ha általuk elvégzel valamilyen tanfolyamot ,már azért is kapsz valamennyi pénzt . Aztán esténként is lehet + munkákat vállalni akár mosogatóként is ,nincs gyermeked ,ráérsz . Különféle gyárakba is el lehet menni érdeklődni ,nincs e felvétel . pl csokigyár ,. Vagy ,nem tudom merre laksz ,és igaz hogy utazgatni kell ,de jár oda közvetlenül busz a dolgozóknak.Érdeklődj ,van e most felvétel .
[link] Vagy látványpékségeknél is érdeklődhetsz (Princess ,Fornetti) . Sok sikert ! :-)
2014. ápr. 23. 12:39
2014. ápr. 23. 12:42
A család előtt mindenképp titkold.
Én nem ítélem el dolgot, de azt azért tudd, h normális pasiról ne is álmodj soha, ha ez kiderül (akár később is).
2014. ápr. 23. 12:43
Ez számomra undorító dolog. Én faluban lakom és mégis találok munkát, itt pedig a helyzet elég kilátástalan. Pesten azért sokkal nagyobb az esélyed. A családod nem segít? A párodat, ha szereted,sztem ezt nem tudnád előtte titkolni, nekem tuti nem menne. Egyébként is ez már szinte egyenlő egy megcsalással.sőt...
2014. ápr. 23. 12:48
Egy húszéves lányt bárhova felvesznek. Pincérnek, eladónak. Az erotikus masszás pedig legtöbbször szexszel végződik, vagyis prostituált szeretnél lenni?
Mit mondasz a barátodnak, honnan van pénzed?
2014. ápr. 23. 12:57
Persze, ott lehet hagyni a normális munkát, mert nem szimpi a főnök, de majd ha ez a főnök megy hozzád, akkor majd "megcsinálod", mi? Ne álmodozz, hogy megválogathatod a partnereket! Szerintem inkább legyen kicsit keményebb burkod a cseszegető főnökkel, mint gyomrod mindenféle faszihoz. NEm tudom, mit gondolnak a mai lányok a szexmunkáról, azt hiszik, hogy mind huszonéves fiatal pasas, aki jóképű és gazdag? Nem! Kiégett 40-50-60-70es faszik,csorgó nyállal, nulla önuralommal, belegondoltál már úgy istenigazán? Utána meg haza tudnál menni és a párod szemébe nézni ezek után? Van gyomrod, hallod!
2014. ápr. 23. 13:23
Az ilyen szalonokba bizony nem igazán a gazdag, jótestű fiatal srácok járnak, ők bárkit felszednek. Életunt 40-es férjek, kiöregedett hatvanévesek, és még egyszer egy női kézről álmodó hetvenévesek.
Mekkora örömmel szeretnél kézzel kielégíteni egy hetvenéves bácsit? Jóérzés lesz, amikor rádfröccsen a spermája?
Ezekbe is belegondoltál?
2014. ápr. 23. 13:36
Most olvasom, hogy párod van.
Szóval kapcsolatban vagy, de fa**t vernél. Vén, eres fa**t. Napi 3 vén, eres, szőrös fa**t.
Hmm... azért megnézném a csávód fejét, amikor ez kiderül majd.
2014. ápr. 23. 13:38
Kapcsolódó kérdések: