Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt erotikus álmom a...

Miért volt erotikus álmom a párom barátjával?

Figyelt kérdés
Én is jóban vagyok a férfival,és most együtt voltunk nyaralni,és egyik éjszaka álmomban szeretkeztünk.
2012. júl. 20. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Éhes disznó makkal álmodik.
2012. júl. 20. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak azok a fránya ösztönök...:)
2012. júl. 20. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi ezen a furcsa. Én meg vezetek álmomban, pedig nem is tudok vezetni.
2012. júl. 20. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg semmi különösebb oka nincsen, amíg te magad nem tulajdonítasz neki nagyobb jelentőséget. Ha így teszel, jönnek az éber álmok erről a férfiról, és vele együtt jön a galiba is.

De tényleg... semmi jelentősége, csupán arra jó, hogy mint a legtöbb nő, te is elkezdj kattogni az okán, aztán végül diagnosztizálj egy kezdődő vonzalmat iránta, ami eddig ott se volt. Felejtsd el, az agy minden baromságot összerak álmunkban.

/szintén nő vagyok/

2012. júl. 20. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az álmok azért olyan érthetetlenek számunkra, mert szimbólumokat használnak. Ez azt jelenti, hogy az a férfi, akivel szeretkeztél, bárki lehet, sőt akár egy tulajdonságot is szimbolizálhat neked, szóval ne ijedj meg. Nem feltétlenül jelent vágyat iránta. Vágyteljesítő álmaik inkább a gyerekeknek vannak. Felnőttkorban gyakoribbak a szimbólumok az álomban. (A szimbólumokat ne úgy vedd, hogy felütöd az álmos könyvet...én a tudományosabb álomértelmezésről beszéltem.)De azt, hogy mit jelent, csakis a szituáció részletes ismeretében lehet megmondani, illetve közösen megfejteni (gondolok itt pszichológusra).
2012. júl. 20. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az emberek szoktak álmodni ezt-azt! Nincs különösebb jelentőségük!

De ahogy látom, te ennél egy kicsit többet gondolsz, mert azon agyalsz miért is ezt álmodtad...

Netán bejön a fickó?

2012. júl. 21. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem csúnya pasi,de számomra közömbös. Azért izgat ennyire,mert soha nem volt még ilyen.
2012. júl. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!