Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy összetö...

Hogy mondjam meg, hogy összetört picit az autó, ha amúgy sem akarták, hogy ott vezessek?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam és elég sokat kellett így is könyörögnöm érte, mert a szüleim szerint nem való nekem ekkora autó. De sikerült meggyőznöm őket és eddig nem is volt semmi baj, imádom vezetni.

Csak az egyik barátnőméknek van egy ilyen tanyaszerűségük a semmi közepén, ami ilyen buliház igazából, minden van benne. Egy részen a földúton kell menni,de mivel ez egy elég biztonságos és nagy, nem hittem, hogy bármi baj lenne. Anyáék még a hétvégén elutaztak és mondta, hogy ki ne menjek oda vele, mert csúszik a föld és valami bajom lesz.

Kimentem és kicsit gyorsan vettem be egy kanyart és picit ez látszik az autón... Lehet vele menni, de azért észrevehető.

Először anyának kellene elmondanom, mert ő és a mostohaapám holnap este jönnek haza, apával csak később találkozok, addig ő úgysem tudja meg.

De anya így se akarta, hogy ilyen autóm legyen, apára még most is haragszik, mert vett egyet.

Gondoltam arra, hogy azt mondom, nem én vezettem, hanem odaadtam valakinek egy napra. De hogy találjak embert, aki ezt magára vállalná?

Vagy mit csináljak?

Hogy mondjam el úgy, hogy minimális legyen a kiborulás?

Eléggé drága autó, nem tudom, hogy a javítás mennyi lesz a szervizbe.

2014. ápr. 22. 11:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
Na mindjárt kiderül, hogy ez valami kis mesebeli házacska. Kis patak is van fahíddal? :D
2014. ápr. 22. 12:23
 22/36 anonim ***** válasza:
96%
akkor valami diákmunka után kell nézned..
2014. ápr. 22. 12:23
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Kb 80 km/h lehetett a sebességed, ugye?
2014. ápr. 22. 12:24
 24/36 anonim ***** válasza:
Örülnél hogy lyuk van a seggeden!
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

Bírom az ilyen tiniket.

Ez a tipikus kell a kutya de amint szarik már a szülőkre bízom típus.

26/36 anonim ***** válasza:
95%
Ha most nem is dolgozol legalább ajánld fel, hogy nyáron elmész diákmelóra és segítesz kifizetni a kárt.
2014. ápr. 22. 12:25
 27/36 anonim ***** válasza:
94%

Már megint te!!!????

Na,úgy látszik sikerült meggyőzni apádat,hogy megvegye a kocsit.

A múltkor még itt könyörögtél,hogy hogy győzd meg.Vagy 100-an írták,hogy nem érdemled meg a kocsit,és csak egy elkényeztetett kis pitsa vagy!

De,úgy látom csak kisírtad!De látod,igazunk lett!Nem kellett volna neked az a méregdrága autó! (SUV)

Remélem a szüleid ezek után elveszik tőled a kocsit!!

2014. ápr. 22. 12:32
 28/36 anonim ***** válasza:
92%
Hogy mit csinálnék? Vállalnám a felelősséget a tetteimért! Eléjük állnék és elmondanám, hogy biza meghúztam a kocsit. Amúgy hogy lehetett már annyi eszed, hogy olyan gyorsan veszed be a kanyart, ami nem biztonságos? He?
2014. ápr. 22. 12:34
 29/36 anonim ***** válasza:
96%

Én elvenném a jogsidat. Saját felelőtlenségedet sem tudod vállalni, mi lesz ha elütsz mondjuk egy járókelőt, mert akkor is túl gyorsan fogsz hajtani? Talán ő lesz a hibás?

Nem méred fel a helyzetet, a terepet és meggondolatlan vagy. Még egy biciklit sem bíznék rád...

Hülye liba.

2014. ápr. 22. 13:07
 30/36 anonim ***** válasza:

Gondolom a drága terepjáródra kötöttetek Cascot, az majd fedezi a károkat.

Te vagy az, aki pár hónapja feltett egy kérdést, hogy hogy győzze meg a szüleit, hogy vegyenek neki egy SUV-t?

2014. ápr. 22. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!