Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön élünk a párommal, de...

Külön élünk a párommal, de nagyon sokat vagyok nála. Normális, hogy nem fizetek semmit?

Figyelt kérdés
Ő még a szüleivel él, én kollégiumban lakok. Csak náluk szoktunk lenni, mert a koliban nem lehet, itt vannak a szobatársaim is. Hétköznap kétszer-háromszor alszom nála, a hétvégét pedig ott töltöm szinte mindig, ugyanis elég ritkán járok haza. Nem tudom, ilyenkor mi a helyes megoldás, kellene valamit fizetnem? Hétköznap csak este érek oda, olyankor nem is fürdök ott, a koliban elintézem. Kicsit olyan érzésem van, mintha rajtuk élősködnék és fogalmam sincs, hogy mi lenne a helyes megoldás. Mert olyanról sem hallottam még, hogy rezsit fizetnek a párok egymás szüleinek. Másrészről ez nem oda-vissza működik, ő nem tud hozzánk járni, de ez önhibámon kívül van. Hogy látjátok ezt a helyzetet?
2014. ápr. 22. 00:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
10: De Te is keresel? Vagy anyukád tart el Titeket?
2014. ápr. 22. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!