Nem unalmas már a sok szánalmas család pl. a Fókuszban, amelyeket csak azért mutatnak be, hogy segítsünk rajtuk?
Na pár megjegyzésből levonható a konzekvencia miért tud eladni az RTL főműsoridőben 1mp-et 6 MFt-ért...
És tényleg itt tartunk, én is most döbbentem erre igazán rá.. Köszönet minden hozzászólónak.
retafdog
Vannak,akiknek nagyon bejön a sok gyerek, kapnak is érte sok pénzt! Csak sajnos ez nem mindenki kiváltsága. A kereskedelmi csatornák e tette mögött látok mesterkéltséget, hiszen a média a háromhatalmi ág negyedik ága... Az emberek látják a szerencsétlenebb társaikat, és arra gondolnak, hogy jó, hogy nekik nem rosszabb, így a nép egy pillanatra elfelejti a saját nyomorát, nem lázadozik. Amúgy meg szadisták vagyunk, szeretjük nézni a mások szenvedését! Azon az egy családon kívül rengeteg olyan van még, akár a környezetünkben is, még sem tudunk mindenkin segíteni. Vak vezessen világtalant? A kereskedelmi tévék ha ennyire empatikusak, akkor változtassák meg az adásaik 90%-át és a híradásaikat is reformálják meg... És nem, nem zavar!
Engem a tény zavar, hogy itt ilyen megtörténhet, ezen az elmaradott Balkánon!
Mi csak 2-en vagyunk testvérek, átlagos jövedelmű családnak mondhatjuk magunkat (sajnos, mert az átlag nem egyenlő a jóléttel), mindkét szülőm diplomás, a szakmájukban dolgoznak, idén fizették be 21 év után a lakásunk utolsó törlesztő részletét, én vagy diplomás leszek vagy nem, attól függ, hogy a suli át akar-e engedni államvizsgán, vagy pénzt akar (40ezer államvizsga pótvizsga, én minden esetre minden tőlem telhetőt megteszek), van munkám, de csak időszakos szerződéssel (Budapesten), én már nem biztos, hogy olyan könnyen lakáshoz jutok, mint a szüleim anno, a felsőoktatás a pénzről szól, mostanában a munkavállalás is a pénzről (a cégek, még a nagyok is, spórolnak) és az ismeretségről szól, nagyon kevés a kivétel, és rengetegen dolgoztatnak feketén, egy kiváló tanárnő ismerősömnek (50 éves elmúlt, még aktív dolgozó) elárverezik a lakását, mert nem tudja fenntartani, nincs gyereke...
Bár segíthetnék, de nekem sincs miből.
Tudjátok, no comment...
nekem ez nagyon unalmas.
van egy család, akit mindig támogatunk, de ők még egyszer sem voltak se a fókuszban, se az aktívban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!