Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnénk új autót venni a...

Szeretnénk új autót venni a férjemmel. Anyám adja kölcsön a pénzt. Bővebben lent. Nagy gubanc várható?

Figyelt kérdés
Mikor még nem voltunk hàzasok vettem egy autót 1.200.000 ftért egy 7éves kis autót.Mióta összeházasodtunk (2 gyerek is van) az autót a férjem használja és tartja karban.Nagyobbat szeretnénk venni,anyáméknak törlesztenénk.A kis autót,ha sikerül eladni 300.000 ftért akkor én annyival kevesebbet törlesztenék.Ebbe nem egyezik bele a férjem.Szerintetek 0-ról kezdjem én is vagy jár nekem a kis autó mostani ára?
2014. ápr. 20. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

Kénytelen vagyok írni,hiába régi a téma.

9-es hozzászóló kiakasztotta az agyam...hihetetlen mekkora butaságot ír. "az anya törleszt"- Istenem,az honnan jött ide?????

Akik megértették elnézést,hogy leírom.

A lényeg,hogy új autó vásárlásra a kérdező édesanyja adna pénzt (gondolom már megtörtént azóta) amit közösen a férjjel törleszten a feleség.Teszem fel,az új autó ára egy millió ft,aminek 500-500 a fele viszont a kérdés arra utalt,hogy a kérdező 300 ezer forintot érő autója az az Ővé és azt az édesanyának adná így a kérdező 200 ezer forintot törlesztene a férj pedig 500-at.Gáz a fogalmazás,de remélem így már áttekinthetőbb

2015. jan. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!