Engem senki sem szeret és senki sem fogad el, nekem kéne máshogy látnom a dolgokat?
#7 nagyon jól leírta.
Velem itthon ugyanez van de én 18 vagyok és most érettségizek... Ezt csak úgy tudom elviselni, hogy találtam barátokat, akikre számíthatok és az időm nagy részét velük töltöm, bár ez a családomnak nem nagyon tetszik, de ők azok akik tartjàk bennem a lelket. Ùgyhogy neked is csak annyit tudok tanácsolni, próbálj barátokat szerezni és ami a legfontosabb: KITARTÀS.
Egyébként jó tanuló vagy ? És csinálsz valamit amitől előrehaladsz ? Sport, bármi különóra, zene stb.?
Vagy mi lehet az alapja, hogy így beszélnek rólad ?
Ha semmi alapja, akkor ne figyelj rájuk, csak tanulj, és mutasd meg nekik, hogy márpedig felvesznek a középsuliba s tovább s tovább.
Azért jó lenne tudni, mikor és miért mondták ezt a szüleid.
Ok nélkül nem lehet. De erről nagyon hallgatsz.
Az osztálytársaiddal meg úgy vagy jóban, hogy lek.urváznak?
Persze CSAK a szép ruhák miatt.
Hogyhogy nem ismernek??
8 évet töltöttetek együtt.
Jó tanuló vagyok,táncolok,kiváló sportoló vagyok.
az osztályommal meg mindenkivel jóban vagyok csak nem igazi barátság mert kibeszélnek a hátam mögött.
a szüleim pedig azért mondják ezeket ők ettől többet várnak és sosem leszek nekik elég jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!